Bruiloft Berend en Lydia Tunmanswente Cornjum

Berend en Lydia vierden hun bruiloft bij de Tunmanswente te Cornjum. Na een goed verzorgde BBQ begon Android DJ Fokko met de Kinderdisco voor de ca 25 aanwezige kidz (en hun ouders), leuke hits en diverse spelletjes, zoals limbo dansen en de stoelendans voor de kinderen kwamen voorbij. Daarna was het de beurt voor de stoelendans voor de vrouwen, de prijs was een zoen van Berend. Het was dan ook maar goed dat Lydia deze won! Na de openingsdans werd de dansvloer constant benut. Speciaal voor deze bruiloft namen wij onze Glitter & glamour fotostudio met leuke hoedjes, brillen, boa's en nog veel meer mee, op super leuke wijze kon iedereen dan ook op de foto komen. Van begin tot een eind een topfeest, met een lekker gevoel gaan we nu een paar weken genieten van een welverdiende zomer vakantie. En daarna knallen we gewoon weer verder!

Túnmanswente

Túnmanswente is de voormalige tuinmanswoning van het kasteel Martenastate. Het is gelegen in het dorpje Koarnjum (Cornjum) in Fryslân, net boven Leeuwarden.

Martenawei 2
9056 PE Koarnjum
Bekijk deze locatie

Vrijdag 12 Juli was de dag van ons huwelijk, wat in de ochtend begon met een spatje regen eindigde s 'avonds in een spetterend feest.Wij hebben dit feest samen met onze kinderen mogen vieren, zij openden dan ook de feestavond met een kidzdisco voor hen en alle andere kinderen. Daarna hebben wij samen met onze kinderen het "grote" feest geopend. DJ Fokko heeft ons en onze gasten een fantastische avond met mooie, goede en geweldige muziek gegeven. De Glitter en Glamour fotostudio was ook een succes en Marc Burger heeft hier als hobbyfotograaf (zoals hij zichzelf noemt) erg mooie foto's gemaakt. Kijk maar op www.androidonline.nl Bedankt voor alles en voor een Spetterend FEEST. Groetjes van Berend en Lydia en Kyra en Bjorn en Mart de Jong

Trouwen? Onze wedding dj's maken van de mooiste avond van je leven een superbruiloft!Contact opnemen