Bruiloft Frank en Ingrid Hotel Lunia Oldeberkoop

Wederom hebben we een prachtig bruiloft feest bij het sfeervolle Hotel Lunia te Oldeberkoop mogen verzorgen. Fotograaf Nantko uit Joure was verantwoordelijk voor de dag en avond fotoreportage. Zie hieronder enkele van zijn foto's van het feest voor een leuke sfeerimpressie. Net zoals wij, is ook FotoNantko aangesloten bij Trouw Collectief Friesland. Een mooi samenwerkingsverband van bedrijven in de trouwbranche, die staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Hotel Restaurant Lunia

Wilt u een belangrijke gebeurtenis vieren in een prachtig huis, dat nog de schoonheid en charme van vervlogen dagen kent? Dat kan bij Hotel Restaurant Lunia!

Molenhoek 2
8421 PG Oldeberkoop
Bekijk deze locatie

Vrijdag de 13e een ongeluksdag? Niet voor ons! Na een bijzondere huwelijksvoltrekking in het sfeervolle hotel Lunia te Oldeberkoop ging 's avonds daar het feest los. Na een prettige voorbereiding met Marc, kwam Feiko ons feest muzikaal opluisteren. Na de opbouw van de mooie Deluxe Weddingshow begonnen we met de kinderdisco. De kids konden helemaal los met hun ouders, Feiko deed het super. Daarna volgde het 'echte' feest, de DJ voelde de sfeer erg goed aan en speelde daar met de muziek goed op in. Het was erg duidelijk dat hij veel plezier heeft in zijn werk en dat straalde af op de rest. We hebben een geweldig feest gehad, Feiko en Marc bedankt. Een betere start van ons huwelijk hadden we niet kunnen wensen! Groeten, Frank en Ingrid

Trouwen? Onze wedding dj's maken van de mooiste avond van je leven een superbruiloft!Contact opnemen