Bruiloft Henk en Jellie Drogeham

Wat een fantastische zomerse dag voor bruidspaar Henk en Jellie, zie vierden hun bruiloft in een mooie feesttent met familie, vrienden en kennissen, wat zij graag wilden was een knalfeest minsten zo leuk als bij het dorpsfeest. En knallen deed het zeker, na de nodige stukjes en de opening werd er goed gebruik  gemaakt van de dansvloer en zat de sfeer er tot in de late uurtjes goed in. Het lekkere eten en drinken was in goede handen van Cateringservice Jan de Vries uit Twijzel. En de avond werd afgesloten met een mooi stukje vuurwerk.

Cateringservice Jan de Vries

Van harte gefeliciteerd. Jullie gaan trouwen! Uw bruiloft is de mooiste dag van uw leven. Deze dag is de bruiloft catering bij Jan de Vries in goede handen.

Optwizel 99
9286 EC Twijzel
Bekijk deze locatie

Toen we op de site van Androidonline keken waren we eigenlijk al enthousiast, toch hebben we elkaar ontmoet op een bruidsbeurs. Daar hebben we met DJ Fokko en Marc gesproken en daar hebben wij hun gezien en gehoord en waren toen gelijk verkocht!. Het aanzicht van de muziekinstallatie is al prachtig en daardoor krijg je direct al een feestgevoel, vooral in onze feesttent kwamen ze echt fantastisch over!.. Ze weten precies wat de ingrediënten zijn om een goed feestje te bouwen,..en voelen ook goed aan wat nodig is om de dansvloer vol te krijgen. En het is toch fantastisch dat er 's avonds ook nog mooie foto's gemaakt worden van het feest. Wat ons betreft de ideale combinatie. Groetjes Henk en Jellie.

Trouwen? Onze wedding dj's maken van de mooiste avond van je leven een superbruiloft!Contact opnemen