Bruiloft Janet en Dirk Jan It String Boksum

De bruiloft van Janet en Dirk Jan werd gevierd in het nieuwe dorpshuis "It String" in Boxum, een moderne spierwitte locatie die dmv LED verlichting omgetoverd werd tot een trendy dansgelegenheid. Na een zeer energieke en originele openingsdans bleef de dansvloer tot in de late uurtjes benut. Superbruiloft.nl DJ Sipke draaide op swingende wijze de meest uiteenlopende dansbare muziek, met op verzoek van het bruidspaar toch de nadruk op de 90's. Het werd een superfeest voor jong en oud en was zo geslaagd dat we zelf nog 45 minuten door zijn gegaan.

Dorpshuis It String

Dorpshuis It String bestaat al sinds 1978. Alle verenigingen kunnen er terecht en het is geen bezwaar dat er op één avond meerdere activiteiten zijn. De ruimtes zijn flexibel in te delen door middel van geluidsdichte verplaatsbare wanden.

Hylaerderpaed 3
9031 XW Boksum
Bekijk deze locatie

Hallo Marc en Sipke, Afgelopen vrijdag 31-05-2013 was het onze dag! Overdag een hele bijzondere zonnige dag gehad! Voor het feest hadden wij jullie ingehuurd, wat was het mooi met de verlichte zuilen. En na onze openingsdans ging het feest los, tot in de late uurtjes! Wij en onze gasten hebben een spetterend feest gehad! Alles klopte en maakte het een onvergetelijke avond! En dan natuurlijk de foto's, echt helemaal top! Groetjes van Janet & Dirk Jan

Trouwen? Onze wedding dj's maken van de mooiste avond van je leven een superbruiloft!Contact opnemen