Bruiloft Jeltina en Johan Princenhof Earnewâld

Bruidspaar Jeltina en Johan vierden hun bruiloft bij Hotel restaurant Princenhof te Earnewald..Een prachtige zonnige dag welke werd afgesloten met een sfeervolle avond vol met gezelligheid, lekker eten, drinken, stukjes  en muziek. Na de openingsdans zorgde Android DJ/entertainer Fokko ervoor dat de dansvloer goed benut werd. Meteen na het 1e nummers werd de polonaise al in gezet, waarmee de toon van de avond gezet werd. Hotel Princenhof ligt midden in het natuurgebied ‘De Alde Feanen’, een prachtige feestlocatie waar we graag komen.

Hotel Restaurant Princenhof

De bijzondere ligging, het weidse uitzicht over het water, de uitstekende hotelaccommodatie in combinatie met de sfeervolle brasserie, het à la carte restaurant en de Skûtsjebar maken gastvriendelijk Princenhof tot een veelzijdige bestemming.

Piet Miedemaweg 15
9264 TJ Earnewâld
Bekijk deze locatie

Op 14 juni was onze grote dag, die we met een spetterend feest afgesloten hebben. Vanaf het eerste moment was het een groot feest waarbij al na het eerste nummer de dansvloer vol stond en die dansvloer is niet meer leeg geweest! Ook erg leuk om al de foto's terug te zien dankzij de fotograaf die er bij was als extra service. Bedankt Android! Groeten Johan en Jeltina

Trouwen? Onze wedding dj's maken van de mooiste avond van je leven een superbruiloft!Contact opnemen