Bruiloft Kris en Sijta De IJsherberg Dokkum

Op maandag 9 september gaven Kris en Sijta elkaar het Ja-woord in Dokkum. Wij van Superbruiloft.nl mochten hierbij voor de muziek zorgen bij de super lokatie De IJsherberg in Dokkum. De crew van Android bestond dit keer uit Partyfotograaf Marc en DJ Fokko. Bij het begin van de avond was het al duidelijk dat Kris en Sijta omringd werden door goede vrienden en leuke familie. Dit resulteerde meteen al in leuke foto's. Daarna verbrak het bruidspaar de rustige achtergrond muziek met een alternatieve openingsdans (eindigend op Hardstyle). Het ijs was meteen gebroken en er ontstond een volle dansvloer. Later op de avond volgde nog gratis entertainment in de vorm van een film en een Lama act. Ondanks dat deze bruiloft op een maandag werd gehouden en daarbij gedacht zou kunnen worden dat aanwezige gasten even om de hoek kwamen kijken, bleef het tot aan 00.00u toe bijzonder druk en gezellig. Iedereen bedankt hiervoor. Kris en Sijta heel veel geluk in jullie leven toegewenst.

De IJsherberg

Trouwen is vaak het grootste feest wat mensen in hun leven organiseren. Het is dus helemaal niet zo vreemd dat we hiervoor bij De IJsherberg alle tijd willen nemen.

Harddraversdijk 1
9101 XA Dokkum
Bekijk deze locatie

Beetje late reactie van onze kant! Bij Android Online gaat gelukkig alles goed! We bedachten op het laatste moment, paar weken van te voren, om nog een openingsdans te doen. Hierbij moesten alleen nummers mooi in elkaar overlopen... Voor DJ Fokko was dit geen probleem gelukkig en mixte de nummers mooi aan elkaar vast. De hele avond heeft hij zich ermee gered! De avond vloog voorbij! Er werd rekening gehouden met onze wensen qua muziek! Geweldig! Van de gasten ook nog veel reacties gehad! De partyfotograaf, Marc, maakte de avond compleet! Op huwelijksreis hebben we nog lekker kunnen nagenieten van de geweldige feestavond, een feest was het zeker! We kunnen nog een heel verhaal schrijven maar daar zullen anderen niet op zitten te wachten denken we. 1 ding is zeker: boek Android Online en je avond kan niet meer stuk! Wij vonden het geweldig en onze gasten ook! Héééééél erg bedankt Marc en Fokko voor de geweldige avond! P.s. Misschien volgt er nog een boeking voor een bruiloft van 1 van onze avondgasten, zij vonden jullie ook top en wilden jullie waarschijnlijk ook gaan boeken!!!

Trouwen? Onze wedding dj's maken van de mooiste avond van je leven een superbruiloft!Contact opnemen