Bruiloft Mark en Inge Van der Valk Wolvega

De weken vliegen om, van zomer tot najaar, en zo waren we dan terecht gekomen bij de bruiloft van Mark en Inge. We tekenen 13 september, Wolvega Hotel Restaurant Van der Valk. Het diner van Van der Valk viel zo goed in de smaak dat aanwezige gasten eerst nog op zoek moesten naar het bruidspaar. Al met al kwam alles weer op z'n pootjes terecht en kon in de tussentijd iedereen gebruik maken van de glitter en glamour studio die party fotograaf Marc had op gesteld. Hier werd dan ook gretig gebruik van gemaakt. De eerste stap voor een succesvol feest was hiermee gezet. Daarna opende het bruidspaar met de aanwezige gasten op originele wijze met de (Sirtaki) de dansvloer. De hele avond bleef het bij DJ Fokko verzoekjes binnen stromen, met als gevolg een gezellige dansvloer. Een ander hoogtepunt was wel een glossy fotoblad van het bruidspaar, hierop stond een foto die overdag nog gemaakt was. Zeer professioneel en leuk uitgevoerd! De avond vloog voorbij en om kwart over twaalf bedankte het bruidspaar iedereen voor de super leuke avond. Waarna iedereen nog even kon genieten van een lekkere snack uit de muur. Mark en Inge heel veel geluk in jullie leven toegewenst! Wij van Superbruiloft.nl willen iedereen ook bedanken voor het enthousiasme van de fotokiekjes en de vele muziekverzoekjes.

Wederom een zeer geslaagde super bruiloft met de bruiloft dj en partyfotograaf van Superbruiloft.nl uit Friesland. Binnenkort ook onze wedding dj op uw bruiloft in Friesland, Groningen Drenthe of Overijssel? Neem dan contact met ons op!

 

Van der Valk Wolvega

Wij maken uw huwelijksdag tot de meest bijzondere dag van uw leven. Bij ons kunt u in verschillende zalen uw bruiloft vieren zoals u wilt.

Atalanta 10
8472 CA Wolvega
Bekijk deze locatie

Wat een top avond!! Niet alleen wij, maar al onze gasten hebben genoten van het feest. Doordat de fotostudio voor in de zaal stond, en iedereen bij binnenkomst helemaal gek uitgedost op de foto ging, zat de sfeer er meteen goed in. Het zorgde voor extra vrolijkheid, een fijn begin van de avond. En die fijne sfeer is gebleven! Voor de kinderen was de bellenblaasmachine een groot succes, met daarbij horende kindermuziek. Niet alleen onze dochter van 5 vond het allemaal prachtig. De dansvloer is steeds gevuld geweest met mensen van jong tot oud. DJ Fokko voelde prima aan wat nodig was om de sfeer goed er goed in te houden. De dansvloer is niet leeg geweest. Het beste bewijs is de stapel schoenen die op een gegeven moment naast de dansvloer lag, haha. Fokko & Marc, nogmaals bedankt voor een prachtige herinnering. Het feit dat er inmiddels wel 20 Facebook-profielfoto’s met jullie hysterische, hilarische en gênante partypics in onze vriendenlijst staan, zegt wel genoeg. Iedereen heeft véél plezier gehad. En dat was precies de bedoeling! Wie weet tot ziens. Groeten Mark en Inge.

Trouwen? Onze wedding dj's maken van de mooiste avond van je leven een superbruiloft!Contact opnemen