Bruiloft Ralph en Chantal Tjaarda Oranjewoud

Op 18 oktober trouwden Chantal en Ralph in het prachtige Golden Tulip hotel Tjaarda in Oranjewoud. Superbruiloft.nl was uitgenodigd voor de muzikale omlijsting. De dag zat qua weer in ieder geval al mee, mooie temperatuur en zo nu en dan een heerlijk Oktober zonnetje. Nadat ongeveer alle gasten binnen waren begon het bruidspaar het feest met de openingsdans die eerst heel romantisch met Mariah Carey en Endless Love startte en overging in uptempo van On the Floor van Pitbull. Daarna werden aanwezige gasten getrakteerd op summer music, Hardstyle en de nodige Techno. Later op de avond kwam hier nog de nodige feestmuziek bij met menig Nederlandse elementen. Al met al een prima feestje en voordat we het goed en wel beseften was het twaalf uur. De speech van de bruidegom was kort maar krachtig maar de strekking was duidelijk: Een prachtige dag met een zeer geslaagde feestavond. Iedereen bedankt voor de gezelligheid!

Golden Tulip Tjaarda

Bij ons kunt u binnen of buiten trouwen en toosten op het ja-woord. En aansluitend kan uw diner en/of trouwfeest natuurlijk plaatsvinden in een van de zalen.

Koningin Julianaweg 98
8453 WH Oranjewoud
Bekijk deze locatie

Jullie hebben voor een mooie afsluiting gezorgd op onze trouwdag. Na een prachtige middag ging het feest los. Alles was goed voor elkaar. De dj draaide leuke nummers en reageerde goed op de verzoekjes. Er zijn tijdens de avond leuke foto´s gemaakt door de partyfotograaf. Al onze gasten waren ook zeer tevreden en vonden het een gezellige en geslaagde avond. Bedankt voor deze geweldige avond, zeker een compliment waard. Groeten Ralph en Chantal.

Trouwen? Onze wedding dj's maken van de mooiste avond van je leven een superbruiloft!Contact opnemen