Bruiloft Reinder en Esther Old Dutch Westereen

Het druilerig weer is snel vergeten als de eerste gasten de feestelijk versierde zaal van zalencentrum Old Dutch binnen komen. Reinder en Ester vieren hun bruiloft in hun eigen woonplaats en bij een locatie waar de bruiloft dj's van Android regelmatig te gast zijn. Na het aanbieden van een fotocollage (van bewust niet de meest charmante foto's) van de vrijgezellenfeesten en een cadeau bestaande uit duizenden flessendoppen, begint de avond met de favoriete band van het bruidspaar: Coldplay. Vanaf de openingsdans zit de sfeer er direct in, op de dansvloer, maar ook aan de tafels. Vlak voor de laatste dans wordt het bruidspaar nog verrast met een hilarisch geïmproviseerd A-B-C van de vriendengroep. De avond eindigt met dezelfde band als waar deze mee begon. Bruidspaar, gasten, locatie en de dj kunnen allemaal terugkijken op een geweldige avond. En dat is op de foto's zeker terug te zien! Android wenst Reinder en Ester via deze weg in ieder geval heel veel geluk toe. Wederom een zeer geslaagde super bruiloft met de bruiloft dj van Superbruiloft.nl uit Friesland. Binnenkort ook onze wedding dj op uw bruiloft in Friesland, Groningen Drenthe of Overijssel? Neem dan contact met ons op!

Partycentrum Old Dutch

Bent u op zoek naar een locatie voor uw bruiloft? Wij beschikken over drie sfeervolle zalen waar u voor een prima prijs een uitstekende bruiloft kunt vieren!

Noorderstationsstraat 52-54
9271 CL Zwaagwesteinde
Bekijk deze locatie

28 Juni 2013 zijn wij getrouwd, en mede door Android hebben we een super feest gehad. De muziek was helemaal top, dagen erna praten familieleden en vrienden nog over hoe geweldig Android er een feest van heeft gemaakt. De partyfotograaf heeft vele leuke foto's gemaakt en een dag later stond het al bij Android online. Android is zeker een aanrader voor iedereen, ze maken er een knal feest van om nooit te vergeten. Tot over 12,5 jaar!! Groeten, Reinder en Esther

Trouwen? Onze wedding dj's maken van de mooiste avond van je leven een superbruiloft!Contact opnemen