Bruiloft Arjen en Sandra De Schaopedobbe Elsloo

4 juli trouwden Sandra en Arjen. Deze bijzondere dag sloten ze af bij de Schaopedobbe te Elsloo, een locatie waar wij regelmatig komen. Het was een dag met tropische hitte. Sandra was zelfs een beetje  verbrand. Voordat het feest los barstte konden de gasten genieten van een heerlijke bruidstaart. Ondertussen konden de jongste gasten dansen op de leukste kinderhits. Nadat de taart was opgepeuzeld barstte het feest los! Er kwam muziek uit verschillende decennia voorbij. Van de 70's tot de grootste hits van nu. De foute fotolijst ging ook rond waar gretig gebruik van werd gemaakt, afgestyled met de gekke accessoires. Het bleef nog lang zwoel buiten dus de hele avond werd er veel gebruik gemaakt van het terras.  Het kersverse bruidspaar sloot deze spetterende avond af met This is love van Will.i.am & Eva Simons. Sandra en Arjen wij wensen jullie veel geluk samen! De foto's zijn gemaakt door ons eigen fotofamke Jessica. 

De Schaopedobbe

De Schaopedobbe is een luxueuze en sfeervolle groepsaccommodatie gelegen aan het Drents-Friese-Wold met zijn uitgestrekte bos, heide en recreatiewater.

Kloosterweg 4
8424 SH Elsloo
Bekijk deze locatie

Wat een dag! in een woord FANTASTISCH! een tropische warmte dat was het zeker maar dat mocht de sfeer zeker niet drukken, de sfeer, iedereen was super relaxed, een heerlijk terras tot onze beschikking en binnen de dansvloer, met DJHenrico die zeker voor de juiste stemming zorgde gingen de beentjes van de vloer, zelfs Oma Bor met haar zeer respectabele leeftijd, had de dance moves er goed inzitten :-) een geweldige dag en avond die wie nooit gaan vergeten! en wat is nog leuker dan heel snel daarna al de geweldige foto's te mogen bewonderen Fotofamke Jessica wat zijn ze onwijs mooi geworden, Onze dank is groot!!! Liefs Arjen en Sandra

Trouwen? Onze wedding dj's maken van de mooiste avond van je leven een superbruiloft!Contact opnemen