Bruiloft Arjo en Simone Zwartewater Zwartsluis

Voor Arjo en Simone was het al meer dan een jaar geleden een duidelijke zaak. Woensdag 5 februari moest een absolute perfecte feestdag worden om te trouwen. De weergoden waren het bruidspaar in ieder geval al goed gezind, niet te koud en een overvloedige zon. Na de trouwceremonie in het gemeentehuis in Steenwijk was het heerlijk genieten van bowlen en eten bij Hotel Zwartewater in Zwartsluis. Acht uur as het dan zover, het begin van het avondfeest, wedding DJ Fokko en partyfotograaf Marc waren voor de foto en muzikale omlijsting namens Android DJ's, events & More uitgenodigd. Zo'n honderd gasten werden getrakteerd op koffie en lekker gebak. Iets voor negen opende het bruidspaar na een korte speech van de moeder van Simone de dansvloer met de openingsdans. Het ijs was meteen gebroken, tot half twaalf bleef de dansvloer continu vol staan. Muziek was lekker modern met zo nu en dan even een uitstapje naar het verleden . De hoofdmoot was voornamelijk top40 en r&b. Het hoogtepunt qua verzoekjes was wel Koos Alberts met: "Zijn het je ogen", waarop de moeder van Arjo helemaal uit haar dak ging. Na een super romantische eindplaat van Christian Perry en Thousand Years kon iedereen genieten van een prachtig filmpje met daarop een zwanendans. Symboliek ten top en zeker voor dit super romantische bruidspaar. Namens Android DJ's, events & More wensen wij Arjo en Simone heel veel geluk en liefde toe. Ook danken wij alle aanwezige gasten voor de zeer goede feestsfeer!

Hotel & Restaurant Zwartewater

Op zoek naar een perfecte locatie voor uw bruiloft, receptie, jubileumfeest of andere bijzondere gelegenheid? Het Partycentrum van Hotel Zwartewater biedt volop ruimte om groots uit te pakken.

De Vlakte 20
8064 PC Zwartsluis
Bekijk deze locatie

Na een prachtige trouwdag begon dan s'avonds om 20:00 voor ons het feest. Tijdens het binnenkomen van onze gasten werd er al met een gepast volume vrolijke muziek op de achtergrond gedraaid, zodat iedereen onder genot van gesorteerd gebak en een kop koffie in de stemming kon komen. Toen iedereen binnen was, werden de tafels met gesorteerd gebak weggereden, en ontstond er een grote dansvloer. De DJ verzocht iedereen rondom de dansvloer te gaan staan, en we voerden toen onze super-romantische openingsdans op. Na de openingsdans, en na het stijldansen met onze innigste familieleden kwam het eerste dansnummer ten einde. De DJ zorgde vanaf de eerste minuut die daarop volgde voor een ontzettend feest door met een heerlijk party-nummer verder te gaan. Een groot gedeelte van de mensen die hadden staan kijken, bleven op de dansvloer en gingen vanaf dat moment helemaal los. De hele verdere avond is het een ontzettend knalfeest geweest. Nu twee weken later, krijgen we nog veel reacties over de heerlijke party die het was. We zijn ontzettend tevreden! En zullen hier voor altijd met zeer goede gevoelens aan terugdenken! Arjo en Simone Nijenhuis

Trouwen? Onze wedding dj's maken van de mooiste avond van je leven een superbruiloft!Contact opnemen