Bruiloft Arno en Geke De Schaopedobbe Elsloo

Professionele foto’s zijn onderdeel van onze show. Gedurende de avond maken we foto’s van de locatie, arriverende gasten, de cadeaus en de eventuele openingsdans, maar vooral van feest.

De Schaopedobbe

De Schaopedobbe is een luxueuze en sfeervolle groepsaccommodatie gelegen aan het Drents-Friese-Wold met zijn uitgestrekte bos, heide en recreatiewater.

Kloosterweg 4
8424 SH Elsloo
Bekijk deze locatie

Op 10 mei vierden we ons 25 jarig huwelijksfeest in de Schaopedobbe te Elsloo. Voor de muziek kregen we een tip van de eigenaar van de feestlocatie: Android, een complete drive-in show met een professionele DJ, richt alles in, past de avond aan jullie wensen en muziek stijl aan en als je het wilt regelen ze zelfs de fotograaf. Dat hebben we gedaan en dat hebben we geweten: een fantastisch feest is het geworden!!De DJ voelde perfect aan, wanneer het even tijd was voor onze gasten om even bij te kletsen en wanneer de hele kluit los ging op de dansvloer. We hebben echt een super feest gehad, precies zoals we het wilden: met onze vrienden, in onze stijl, met onze muziek. Nog een tip? Neem die fotograaf er wel bij! Mooie foto’s maken in een sfeervol verlichte zaal blijkt best wel een kunst te zijn! Gelukkig had de DJ er toch nog een paar foto's tussen door gemaakt. Arno en Geke

Trouwen? Onze wedding dj's maken van de mooiste avond van je leven een superbruiloft!Contact opnemen