Bruiloft Bart en Tineke Stadhouderlijk Hof Leeuwarden

Bart en Tineke vierden 29 Augustus hun bruiloft bij het prachtige Paleis Stadhouderlijk hof te Leeuwarden. Ondanks dat het de hele week heeft geregend bleef het deze dag heerlijk zonnig! Toen de avond viel, druppelden de gasten binnen. De avond begon met een aantal stukjes. Zo werden er een aantal spullen meegenomen die een verhaal over Tineke vertelden en werden er verschillende foto's en video's getoond. Omdat Bart en Tineke geen openingsdans deden besloten een aantal gasten dit even voor hun te doen en kwamen met een filmpje waar ze dansten op Happy van Pharrell Williams. Toen barstte het feest helemaal los, want de gasten konden bijna niet meer stilzitten! De dansvloer werd gelijk in gebruik genomen. En ook de Roze fotolijst met de feestelijke accessoires vielen erg in de smaak! We hopen dat jullie erg hebben genoten van jullie dag  en nu jullie huwelijksreis en wensen jullie veel liefde en geluk toe!

Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof

Fletcher Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof beschikt over vele mogelijkheden om voor u een geslaagde dag of avond te organiseren.

Hofplein 29
8911 HJ Leeuwarden
Bekijk deze locatie

Op 29 augustus 2014 zijn wij getrouwd. We hebben met volle teugen genoten van deze dag! Ook 's avonds was er een knalfeest mede verzorgd door Android. Bedankt voor de leuke foto's die jullie hebben gemaakt! Het was vooral leuk dat alle gasten ze meteen konden bekijken.

Trouwen? Onze wedding dj's maken van de mooiste avond van je leven een superbruiloft!Contact opnemen