Bruiloft Berend en Marjan Gerkesklooster

We komen het steeds vaker tegen: bruidsparen die het feestje gewoon in de achtertuin vieren. In een schuur of, zoals vandaag, in een feesttent. In samenwerking met Cafetaria de Viersprong uit Kootstertille was er in het land van een neef een behoorlijke feesttent neergezet. Berend en Marjan hadden een prachtige dag uitgekozen; een heerlijk avondzonnetje schijnt over de landerijen vlak buiten Gerkesklooster. Ondanks dat ze vanavond het feestje vieren zijn Berend en Marjan al bijna 3 maanden getrouwd. Heel stiekem hadden ze elkaar op 1 april het ja-woord al gegeven en hier iedereen uiteraard over geïnformeerd. Logischerwijs werd dit door nogal wat mensen als grap beschouwd; de datum was dan ook niet geheel toevallig gekozen. Maar het was dus zeker geen grap en vandaag mocht dat dan ook gevierd worden. De avond begint met een live gespeeld nummer door de vriendengroep op de melodie van Het is een nacht van Guus Meeuwis. Daarna is het de beurt aan de familie van bruidegom Berend. In het tegenovergestelde van een lofzang wordt het leven (en karakter) van Berend doorgenomen met de meer dan 100 gasten. Een hilarisch stukje waar Berend zelf gelukkig net zo hard als het publiek om lacht. Maar dan is het toch echt tijd voor een feestje. Van foute muziek tot lekkere meezingers, alles komt voorbij. En natuurlijk ontbreekt ook de Macarena en een ouderwetse polonaise vanavond niet. Als het laatste nummer door zowel bruidspaar als alle nog aanwezige gasten luidkeels is meegezongen is het dan toch echt afgelopen. Maar wat een prachtige avond en geweldig feest was het! Check hieronder de foto's.

Cafetaria De Viersprong

Wij heten u van harte welkom in Cafetaria De Viersprong. Naast service, hebben wij de kwaliteit van onze producten in het hoogste vaandel staan.

Tillebuorren 2
9288 AP Kootstertille
Bekijk deze locatie

21-6-2014 begin van de zomer en de dag waarbij wij ons huwelijk vierden en wat hebben wij een top feest gehad! Met DJ Hendrik en fotofamke Jessica hebben wij een onvergetelijke avond gehad. Wij hebben jullie heel erg vrij gelaten in de muziekkeuze, en gezegd kijk maar wat de mensen leuk vinden en daar hebben jullie heel goed op ingespeeld. Zo veel complimenten gekregen over de muziek dus petje af! Ook de sfeer was perfect. Jullie hebben het zelfs voor elkaar gekregen om Berend op de dans vloer te krijgen en dat is mij nog niet zo vaak gelukt :). Wat hebben wij ook heerlijk na kunnen genieten van de foto's die zijn gemaakt ;). Nogmaals hartelijk bedankt, we zullen jullie zeker aanraden voor mensen die opzoek zijn naar een super feestje! Groetjes Marjan en Berend.

Trouwen? Onze wedding dj's maken van de mooiste avond van je leven een superbruiloft!Contact opnemen