Bruiloft Bert en Carolien Scherpenzeel

Om het bruidspaar en de dag gasten vrijdag ongestoord te kunnen laten genieten, waren wij al op donderdagavond aanwezig in Scherpenzeel voor de opbouw van onze show. Het feest werd gevierd op de boerderij van familie, in de schuur. Een plek die normaal gesproken open is en vol met materiaal staat. Maar daar was al niets meer van te zien. In samenwerking met Slump Catering was er al vanaf begin van de week keihard gewerkt om de schuur om te toveren in een sfeervolle feestlocatie. En dat was meer dan gelukt! In combinatie met onze Deluxe weddingshow zag het geheel er prachtig uit. Op de vrijdag loopt de zaal vanaf half 9 langzaam vol.  Écht vol, want met tegen de 140 gasten is het gezellig druk. En na een tweetal erg leuke stukjes kan het feest beginnen! Al snel weten vele gasten de dansvloer te vinden, van jong tot oud. Zelfs Beppe springt met haar 82 jaar vrolijk mee op muziek van Marco Borsato. En op speciaal verzoek draaien we voor haar nog een leuke André Rieu medley, waar Beppe zelf voorop loopt in een polonaise. Een breed publiek met dito muziek, van Jannes tot David Guetta komt voorbij en we gaan door tot in de late uurtjes. Als het laatste nummer gedraaid wordt is het al tegen half 2 en kan iedereen, maar vooral Bert en Carolien zelf, terug kijken op een geweldige afsluiter van deze mooie dag. Veel geluk samen en tot over een paar weken :-)

 

Slump Catering & Events

Slump Catering & Events is ‘wereldberoemd’ in de Noordoostpolder. Als cateraar willen wij in alle behoeften voorzien bij het organiseren van feesten, partijen en evenementen.

Het Rister 11
8314 RD Bant
Bekijk deze locatie

'Op 2 mei was het dan zover, onze trouwdag ! Na maanden lange voorbereidingen mochten we eindelijk elkaar het Ja-woord geven. We begonnen s'ochtends al vroeg bij de kapper, hierna kwam het spannendste moment van de dag. Er werd aangebeld door Bert bij Carolien haar ouderlijke huis. Na dit moment was even alle spanning weg en konden we beginnen met een prachtige foto reportage op verschillende locaties dankzij het droge weer. Hierna weer een spannend moment, het Ja-woord wordt gegeven in het gemeentehuis, wij zijn getrouwd ! Buiten stonden tientallen mensen op ons te wachten, niet te vergeten er stonden ook 2 witte duiven op ons te wachten. Een geweldig moment om nooit weer te vergeten. Eenmaal weer terug in onze feestzaal, waar de muziek installatie van Android de vorige dag al geplaatst was. Stond een heerlijke taart en even later een heerlijk buffet op ons te wachten. Ook hier hebben wij van genoten met op de achtergrond alvast een leuk stukje muziek wat wij overdag zelf mochten draaien van Android (Super). Toen was het zo ver de eerste gasten druppelden binnen ! Het grote feest ging beginnen. Na vele felicitaties begon dan ook voor ons het echte feest, de muziek ging een tikje harder. Er werd daarom ook al snel gedanst. De dansvloer stond al snel lekker vol, gasten van jong tot oud lieten zich lekker gaan op de muziek. Er werden verzoekjes aangevraagd en ook had de DJ al gauw genoeg in de gaten waarmee hij de dansvloer op zijn kop kon krijgen! Ondertussen werden er super leuke foto's gemaakt van het totale plaatje! "WAT EEN FEEST, WAT EEN DAG " Het was geweldig! Android bedankt! Groetjes Bert & Carolien.

Trouwen? Onze wedding dj's maken van de mooiste avond van je leven een superbruiloft!Contact opnemen