Bruiloft Eelco en Janneke Oudehaske

Ondanks de vele regen die deze dag was gevallen, brak de zon door op het moment dat we met onze show aan kwamen rijden in Oudehaske. Slump Catering & Events had de tent achterhuis prachtig en sfeervol ingericht. Overdag hadden de dag gasten hier heerlijk gegeten, maar nu kon de tent vrijgemaakt worden voor een feestje. En een feestje zou het worden! Het bruidspaar zelf en verschillende van hun gasten kenden elkaar van de dansschool. Het was dan ook een openingsdans van hoog niveau, waarmee de lat hoog gelegd werd voor de gasten. Maar ook die lieten zich niet kennen en op passende muziek kon heerlijk "ouderwets" gedanst worden. Rond 22:00 uur was het tijd voor een speciale verrassing voor het bruidspaar. Het nummer Umbrella van de Baseballs werd gestart en een heuse Flashmob werd uitgevoerd; vrijwel alle gasten deden mee met deze van te voren ingestuurde act. Niet alleen een geweldig gezicht, maar ook een grote verrassing voor Janneke en Eelco. Uiteindelijk blijft de dansvloer van openingsdans tot het slotnummer goed gevuld, waarbij een brede selectie aan muziek voorbij komt; van gezellige meezinger, tot keiharde mee springer. En als het bruidspaar door een haag van sterretjes de feesttent verlaat heeft deze prachtige dag een passend einde gekregen. Veel geluk samen, Janneke en Eelco!

Slump Catering & Events

Slump Catering & Events is ‘wereldberoemd’ in de Noordoostpolder. Als cateraar willen wij in alle behoeften voorzien bij het organiseren van feesten, partijen en evenementen.

Het Rister 11
8314 RD Bant
Bekijk deze locatie

Wat een topavond hebben we gehad! Van tevoren hadden we niet eens zoveel aangegeven wat betreft muziekkeus. De DJ heeft ontzettend goed ingespeeld op de gasten! Omdat er een aantal stijldansers (inclusief wijzelf) in ons midden waren was het echt heel erg leuk om te zien dat er zelfs nummers tussen waren waar mensen op konden stijldansen. De lichtgevende DJ booth en pilaren waren helemaal perfect voor onze setting. Het maakte het plaatje helemaal compleet. En de foto's, er zijn er heel wat gemaakt, waren echt prachtig! We spreken zeker ook namens al onze gasten, heel erg bedankt! Jullie hebben het voor ons een topfeest gemaakt! Groetjes Eelco en Janneke

Trouwen? Onze wedding dj's maken van de mooiste avond van je leven een superbruiloft!Contact opnemen