Bruiloft Erik en Jose Kwartier Noord Katlijk

Een datum als 6-6 is natuurlijk een prachtige datum om te trouwen. Vandaag zijn we dus weer met verschillende shows onderweg. Op een van onze vaste trouwlocaties, Kwartier Noord te Katlijk, zijn we al vroeg aanwezig om onze show op te bouwen. Erik en José vieren op deze prachtige plek hun bruiloft. Ze zijn geen onbekenden voor ons. Enkele weken geleden waren wij aanwezig op de bruiloft van de broer van José. Het publiek deze avond bestaat uit voornamelijk 30-ers en qua muziek is in de verzoeklijst van het bruidspaar (of vooral de bruid) een duidelijk voorkeur voor muziek uit de jaren 90 terug te vinden. Al ver voor dat Erik en José gingen trouwen (elkaars jeugdliefde) hadden ouders en schoonouders hun ongenoegen uitgesproken over het feit dat ze nooit op dansles geweest waren. Hoe moest dat dan met de traditionele openingsdans? Maar het kwam helemaal goed. Erik en José stonden beide keurig op de dansvloer... Om letterlijk af te trappen met een keihard hardstyle nummer! Misschien niet helemaal wat ouders en schoonouders voor ogen hadden en ook voor ons een uniek eerste nummer. Op de avond zelf is muziek uit de jaren 90 de rode lijn. Van happy hardcore tot rock, alles komt deze avond voorbij en vooral José danst op vrijwel elk nummer even enthousiast mee. Maar ook een ouderwetse polonaise, waarin bruidegom Erik in voorop gaat. Het laatste nummer wordt door alle gasten en het bruidspaar luidkeels meegezongen en geklapt en als het om 0:00 uur dan echt afgelopen is kunnen we terugkijken op een knalfeest. En gelukkig hebben we de foto's gemaakt door partyfotograaf Jessica nog!

Kwartier Noord

Kwartier Noord is een unieke trouwlocatie in Friesland waar je als bruidspaar de hele dag kan invullen van huwelijksvoltrekking tot en met feestavond.

W.A. Nijenhuisweg 7
8455 JS Katlijk
Bekijk deze locatie

Na maanden van voorbereiding, of eigenlijk wachten tot het 6 juni wordt, was het dan eindelijk zover. Vooraf probeer je je een voorstelling te maken en vraag je je af welke clichés waar zijn en welke niet. Nou, snel gaat zo’n dag zeker! Dus dat cliché klopt zeker ;-) Maar hé, time flies when you’re having fun. We kijken terug op een super mooie dag. Het was echt perfect weer. Pas toen het feest ’s avonds begon, gingen we naar binnen. Na een toch wel spannende openingsdans, was het tijd voor feest! Marten en Tjitske op de dansvloer en de polonaise door de keuken. Er gebeurt zoveel op zo’n dag en avond dat we het soms niet bij konden benen. Daarom is het super leuk om de foto’s van deze top avond weer terug te zien! Bedankt! Erik en Jose.

Trouwen? Onze wedding dj's maken van de mooiste avond van je leven een superbruiloft!Contact opnemen