Bruiloft Hendrika en Andre De Stripe Wijnjewoude

De dag begon een beetje mistig, wat vaak een voorteken van mooi weer is. En inderdaad, het werd een prachtig zonnige dag deze 3e van oktober. Iets van bruid Hendrika van te voren niet op had durven hopen. Een goed voorteken, laten we maar zeggen. Na was omleidingen komen we uiteindelijk aan bij De Stripe in Bakkeveen. Een sfeervolle locatie, prachtig gelegen in een bosrijk gebied. Het blijkt een volle bak te gaan worden, want de gasten blijven maar binnenkomen. Meer dan 150 mensen zijn uitgenodigd om dit feestje met het bruidspaar mee te komen vieren. En als de openingsdans begint staat de zaal ook van voor tot achter vol. En ze komen zeker voor een feestje, maar van begin tot eind is de dansvloer goed gevuld. Veel jonge mensen, dus veel lekkere top 40 dansmuziek. Maar ook de klassiekers worden niet overgeslagen en speciaal voor André wordt er zelfs nog een polonaise in gang gezet, waarbij de bruidegom uiteraard voorop gaat. Als het laatste nummer klaar staat worden er onder alle gasten waxinelichtjes uitgedeeld en is de laatste dans voor het bruidspaar, omringd met familie en vrienden. Een mooie afsluiter van een prachtige dag. Wij wensen André en Hendrika heel veel gelukt toe!

Hotel & Restaurant De Stripe

Iets te vieren? U bent bij ons zeker aan het juiste adres. Jullie bruiloft zullen wij voor u van begin tot eind verzorgen.

Duerswald 23
9241 GW Wijnjewoude
Bekijk deze locatie

Wat een super dag en super sfeer. Samen met Android Dj Hendrik is het feest 's avonds tot de laatste minuut op de dansvloer geweest. En wat ontzettend leuk al die foto's gemaakt door Fotofamke Jessica! Android, Marc bedankt! Voor de voorbereiding, goede snelle mailcontact en het feest! Groetjes André & Hendrika

Trouwen? Onze wedding dj's maken van de mooiste avond van je leven een superbruiloft!Contact opnemen