Bruiloft Jan en Jalina Restaurant Loevestein Lippenhuizen

Op vrijdag 31 oktober, een prachtige warme dag die de geschiedenis in ging als een van de warmste oktober dagen aller tijden, gaven Jan en Jalina elkaar het Ja-woord. Afgelopen zomer verzorgden wij nog de muziek van 2 vrienden waar zij te gast waren. En toen Jan en Jalina zelf besloten om te gaan trouwen, was de keuze voor de muziek dan ook snel gemaakt. Het avond feest werd gehouden bij restaurant Loevestein te Lippenhuizen. Een moderne trendy locatie met zeer luxe uitstraling, een sfeer die ook nog eens versterkt werd met onze Deluxeweddingshow. Voor dit paar geen officiële openingsdans in de planning, dus besloot DJ Sipke, de avond spontaan te openen met een polonaise, waarbij vrijwel alle gasten aansloten. De toon was meteen gezet. Een gevarieerde muziek keuze met vooral dansbare en herkenbare hits van toen en nu kwam voorbij, de dansvloer  werd dan ook de hele avond constant optimaal benut. Partyfotograaf Marc had ook deze keer weer leuke hoedjes en feestelijke attributen meegenomen welke al snel voor vele leuke plaatjes zorgde. Met tussen door nog een leuke videoclip over het bruidspaar vloog deze bijzondere avond razendsnel voorbij. En na de heerlijke midnightsnack konden bruidspaar en gasten terug kijken op een spetterende avond. Jan en Jalina, namens het hele team van Android wensen wij jullie heel veel geluk en liefde samen.

Restaurant Loevestein

Restaurant Loevestein is een leuk en trendy restaurant, waar we graag gasten ontvangen die tevreden naar huis gaan. Ondanks dat we een luxe uitstraling hebben, kunt u bij ons gewoon lekker eten voor een goede prijs.

Trijehoek 9
8408 HA Lippenhuizen
Bekijk deze locatie

Wat een feest! De fotograaf en DJ van Android vormden het perfecte koppel om de avond tot een groot feest te maken. Van het begin tot het einde voelde de DJ het publiek feilloos aan wat resulteerde in een perfect dansklimaat. Op het juiste moment het juiste nummer zorgde ervoor dat de dansvloer van minuut tot minuut gevuld was met enthousiastelingen. Van jong tot oud! Dit alles is ook nog eens prachtig op foto gezet door de partyfotograaf van Android zoals zichtbaar op deze pagina. Al met al één en al lof voor Android, gegarandeerd een top feest!

Trouwen? Onze wedding dj's maken van de mooiste avond van je leven een superbruiloft!Contact opnemen