Bruiloft Lars en Joy De Paalkoepel Haren

Dat dit een mooi feestje moest worden was ons vorig jaar bij de aanvraag al duidelijk. Lars en Joy had ons al eens goed gadegeslagen bij het uitbundige feest van de bruiloft van Edser en Aafke. De verwachtingen waren dan ook hoog gespannen en zodoende reisden Marc en Fokko helemaal naar het hoge Noorden. Aan de locatie (De Paalkoepel in Haren) zou het in ieder geval niet kunnen liggen. Deze is vanwege haar ambiance en uitzicht op het Paterswoldsemeer altijd een succes. De regen voor de hele dag zou misschien als spelbreker kunnen worden opgevat voor de feeststemming maar dat was absoluut niet het geval. Bij het starten van de eerste plaat was het feest meteen al los. Na een kwartier werd het bruidspaar verrast met een flashmob op twee platen; Don’t stop me now vanQueen en Happy van Pharrel. Daarna was het spreekwoordelijke hek van de dam. De hele maar dan werkelijk ook de hele avond ging het dak eraf. En nadat de gasten ontdekten dat DJ Fokko Zijlstra werkelijk alle verzoekjes draaide die aangevraagd werden, belandden we met z’n allen in een excellerende vorm van feestextase... Partyfotograaf Marc Burger had als klap op de vuurpijl ook heel veel succes met zijn on request foto verzoekhoek. Aanwezigen konden met attributen leuk in de picture komen te staan. In deze feest vorm was dat niet voor dovemansoren bestemd. Wij zullen maar zeggen, kijkt u zelf maar naar de foto’s. Het feestteam van Androidonline heeft de Hemelvaartsdag wel even nodig gehad om bij te komen van dit superfeest. Iedereen bedankt voor de goede sfeer, compliment aan de toplocatie en heel veel geluk aan het bruidspaar toegewenst.

Café Restaurant De Paalkoepel

Op zoek naar de perfecte trouwlocatie in Groningen? De Paalkoepel in Haren biedt u een historische, maar bovenal romantische ambiance.

Meerweg 225
9752 XD Haren
Bekijk deze locatie

"WAT-EEN-KNAL-FEEST!!!!" Het was geweldig om te zien dat niet alleen wij als bruidspaar de avond van ons leven gehad hebben, maar dat ook alle 100 gasten net zo'n top-avond hadden. Fokko wist jong en oud op de dansvloer te krijgen en te houden! Uit ervaring wisten we dat het niet nodig is om een playlist door te geven, want 'onze' Fokko voelt haarfijn aan hoe je een feestje op gang krijgt/houdt en af en toe even temt. Konden we deze avond nog maar veel vaker over doen... We kunnen niet anders zeggen dan dat Marc geweldige foto's maakt, een aanrader als aanvulling op onze dag-fotograaf en met ontzettend veel oog voor detail. Van het personeel van de Paalkoepel en alle gasten hebben we niets anders dan lof gehoord over jullie professionaliteit en vakkundigheid. Daar kunnen wij ons alleen maar bij aansluiten! Dank jullie wel! Groetjes Lars en Joy.

Trouwen? Onze wedding dj's maken van de mooiste avond van je leven een superbruiloft!Contact opnemen