Bruiloft Marijke en Delano Stayokay Heeg

Vandaag waren we te gast in het Stay Oké hostel te Heeg, waar Marijke en Delano samen met zo'n 45 familieleden en vrienden hun bruiloft vierden. 's Middags was het huwelijk voltrokken door niemand minder dan de vader van de bruid, die voor de gelegenheid benoemd was tot buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand. Na een rondvaart op de boot van de vader van de bruidegom voegde het bruidspaar zich bij de rest van de gasten voor een heerlijke barbecue. Vandaag was niemand de Bob, want voor iedereen was een slaapplaats geregeld in het hostel. En terwijl de zon langzaam onderging, ging het volume van de muziek omhoog. Binnen kon er heerlijk gedanst worden op de muziek van dj's Henrico en Wolter, terwijl er buiten bij de vuurkorf even rustig gepraat kon worden. Tegen 1 uur werd het laatste nummer ingezet, waarna de gasten zich naar buiten begaven voor het oplaten van vele wensballonnen. Doordat twee van deze ballonnen in de bomen belandden, beleefde de beheerder van de locatie nog enige spannende momenten. Maar alles loopt gelukkig goed af. Toen wij de boel weer hadden ingepakt en weer huiswaarts gingen, was het nog steeds erg gezellig in Heeg. Zo gezellig dat zelfs de picknicktafel er aan moest geloven en zelfs in de vuurkorf belandde. Uiteindelijk begaven de laatste gasten zich na een nachtelijk kano tochtje rond 4:30 richting hun (stapel)bedden en kan er door iedereen terug gekeken op een geweldige, memorabele en later waarschijnlijk beruchte avond. Wij wensen Marijke en Delano heel veel geluk toe en veel plezier op hun huwelijksreis naar Mexico.

Stayokay Hostel Heeg

Stayokay Heeg is door haar ligging en faciliteiten uitstekend geschikt voor zakelijke en feestelijke gelegenheden. Het hostel beschikt over vijf multifunctionele zalen en een groot terras en restaurant aan het Heegermeer.

't Eilân 65
8621 CT Heeg
Bekijk deze locatie

17-05-2014, wat een FEEST! Zoals hier boven beschreven is het een dag en een nacht geworden die de boeken in kunnen als zeer memorabel en dat is mede te danken aan de mannen van Android. Henrico en Wolter waren onze DJ en fotograaf en ze hebben van de avond echt een feestje gemaakt. Voorafgaand aan de bruiloft was het emailcontact prettig en professioneel en hebben we onze wensen goed kunnen doornemen. De DJ's hebben volgens mij alle platen gedraaid die we van te voren hadden doorgegeven en wisten daarnaast alle andere muziek goed in te passen zodat er een duidelijke lijn en opbouw in zat. De fotograaf heeft superleuke (maar ook verschrikkelijke :-)) foto's gemaakt en de DJ was zo flexibel zijn microfoon uit handen te geven, waardoor we hebben kunnen genieten van de (non)muzikaliteit van onze vrienden. Al met al een geweldig feest en dankzij de foto's is de sfeer heerlijk vastgelegd, herinneringen voor het leven :-) Android, voor ons 25-jarig jubileum bellen we wel weer!Bedankt, Delano & Marijke

Trouwen? Onze wedding dj's maken van de mooiste avond van je leven een superbruiloft!Contact opnemen