Bruiloft Mark en Miriam De Schaopedobbe Elsloo

Op vrijdag 27 juni traden Mark en Miriam in het huwelijk. In de onder trouwkoppels populaire  trouwlocatie Schaoppedobbe in Elsloo vierden zij het feest met ongeveer 100 gasten. Een fantastische avond met een top publiek. Na eerst een aantal stukjes en daarna een goed geslaagde openingsdans barstte het feest los! Op ‘Rock around the clock’ opende het bruidspaar het feest waarna de dansvloer goed gevuld bleef. Diverse muziekstijlen werden door DJ Sipke gemixt. Ook verzoekjes van de gasten bleven niet uit en werden uiteraard ook gedraaid. Mark en Miriam hadden een voorliefde voor Jamaicaanse reggae muziek dus mocht deze muziekstijl ook niet ontbreken. Met de heerlijke relaxte klanken van het nummer ‘Turn your lights down low’  van Bob Marley werd de avond dan ook afgesloten. Saskia fotografeerde de hele avond en legde diverse hoogtepunten haarscherp vast. We kunnen terugkijken op een geslaagde avond vol sfeer en gezelligheid. Mark, Miriam en gasten bedankt!

De Schaopedobbe

De Schaopedobbe is een luxueuze en sfeervolle groepsaccommodatie gelegen aan het Drents-Friese-Wold met zijn uitgestrekte bos, heide en recreatiewater.

Kloosterweg 4
8424 SH Elsloo
Bekijk deze locatie

Android had onze feestzaal leuk aangekleed met een superstrakke DJ booth en lichtzuilen, voor een mooi effect.DJ Sipke heeft goed naar onze wensen wat betreft muzieksmaken geluisterd, die goed gemixt en al onze favoriete nummers gedraaid. Maar hij speelde ook goed in op het publiek, nam alleen het woord wanneer nodig en draaide hier en daar een perfect verzoekje vanuit het publiek, zodat het dak eraf ging! We openden met 'Rock around the Clock' en daarna is de dansvloer niet meer leeg geweest! Ook de foto's die door Android zijn gemaakt, zijn superleuk geworden, bedankt! Groetjes Mark en Miriam.

Trouwen? Onze wedding dj's maken van de mooiste avond van je leven een superbruiloft!Contact opnemen