Bruiloft Merel en Arjan De Coendersborg Groningen

9 mei was het feestteam van Android neer gestreken in het luxueuze Coendersborg in Groningen. Het bruidspaar Arjan en Merel hadden zich niet een betere start kunnen toewensen. DJ Fokko en Party fotograaf Marc hadden hun spullen nog maar amper aangesloten of de dansvloer was al los. Om 21u begon de officiele aftrap met een een akoestische romantische uitvoering van dj Hardwell met het nummer Apollo, een kwinkslag verder veranderde het nummer in vette Hardstyle. De toon was gezet voor de avond, als klap op de vuurpijl kwam een fanfare orkest de boel helemaal over de kop zetten. Na een paar nummers in zeer muzikale uitvoering te hebben uitgevoerd kon de dj de feeststemming probleemloos overnemen met Danza Kudora. Het feest was compleet! De hele avond was het een zeer gezellige goed gevulde dansvloer. Al met al kunnen we met z’n allen zeer tevreden terug kijken naar een geslaagde avond! Iedereen bedankt voor de gezelligheid namens Android Drive in Show, wie weet tot een volgende keer!

De Coendersborg

Elk ( huwelijks) feest vraagt om een eigen stijl. Ervaring, samenspraak en professionaliteit zijn onmisbare ingrediënten om er uiteindelijk uw feest van te maken.

Coendershaag 1
9722 LS Groningen
Bekijk deze locatie

Wanneer je voor Android kiest ben je gegarandeerd van een avond lang met de voetjes van de vloer. Daarnaast kan je ook nog eens lang nagenieten van de foto’s die tijdens de avond worden genomen. Wij hebben een fantastische avond gehad mede dankzij Android. Niks is te gek, ze staan altijd open voor verzoekjes, maar hebben zelf ook altijd hele leuke en originele ideeën m.b.t. tot de muziek en de foto’s. Voor ons is het samen te vatten in een woord: Top! Groetjes Arjan en Merel.

Trouwen? Onze wedding dj's maken van de mooiste avond van je leven een superbruiloft!Contact opnemen