Bruiloft Ronald en Andrea Stadhouderlijk Hof Leeuwarden

Eindelijk was het dan zover, 7-7-14, de dag dat Ronald en Andrea elkaar het ja-woord gingen geven. Partyfotograaf Marc Burger en DJ Fokko waren dan ook heel benieuwd wat voor feeststemming deze maandag in het Stadhouderlijk Hof te Leeuwarden zou brengen. Al snel rijst de gedachte dat feestvieren op maandag slechts van korte duur kan zijn. Maar dat bleek de 7e juli zeker niet het geval te zijn. Het bruidspaar opende op charmante wijze de avond met Guus Meeuwis en het lied “Proosten”. Iedereen was namelijk in zeer korte tijd voorzien van een goed glas Champagne en zodoende kon de daad ook bij het woord worden gevoegd. Na deze dronk werd Andrea min of meer bij het lied Butterfly kisses, weggeven aan Ronald door de vader van de bruid. Dj Fokko mixte dit nummer live over naar Kelly Clarkson met from this moment, en de toon was gezet voor een heerlijke romantische avond. Het bleef gezellig druk in het Hotel - Paleis Stadhouderlijk hof. De een genoot van een hapje en een drankje in de prachtige serre terwijl de ander zich lekker aan het uitleven was op de dansvloer. Later ontstond er zelfs een ware 90’s revival waar menig gast zich uitleefde op Hard Core Vibes en de Party Animals. Na het draaien van Andre Hazes met de hoogste tijd kon het vers getrouwde stel terug kijken op een prachtige dag met een super feest op de avond als kroon op de bruiloft. Iedereen bedankt voor de gezelligheid en namens Android DJ's, Events & More wensen wij het bruidspaar heel veel geluk toe in hun leven.

Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof

Fletcher Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof beschikt over vele mogelijkheden om voor u een geslaagde dag of avond te organiseren.

Hofplein 29
8911 HJ Leeuwarden
Bekijk deze locatie

Bedankt, bedankt, bedankt en nog eens bedankt! Het was GE-WEL-DIG! We hebben onwijs genoten van ons huwelijksfeest! De muziek was echt super, het was een waar feest! Ondanks de warmte, want o wat was het warm binnen(!!), was de dansvloer bezet! We hebben alleen maar positieve reacties gekregen van iedereen. Van jong tot oud.. echt iedereen heeft genoten. Daarnaast is het natuurlijk geweldig dat jullie een camera mee hadden, waardoor we ook van de avond allemaal foto's hebben! Echt onwijs leuk om te zien, want de helft krijg je niet mee op zo'n avond.. Het had niet beter kunnen zijn! Hopelijk komen we jullie nog eens op een feestje tegen, dan weten we zeker dat het dak eraf gaat! Groetjes Ronald & Andrea

Trouwen? Onze wedding dj's maken van de mooiste avond van je leven een superbruiloft!Contact opnemen