Bruiloft Tineke en Martin Paviljoen De leyen Rottevalle

Vanavond waren we met onze compacte show aanwezig op de eerste verdieping van Paviljoen De Leyen in Rottevalle. Hier vierden Tineke en Martin met familie en vrienden hun bruiloft. Maar liefst 30% van de gasten waren kinderen, dus begonnen we met de kinderdisco. De jeugd had al snel onze foto attributen gevonden en begon het meer op carnaval te lijken dan op een bruiloft. Er werd gesprongen en meegezongen - ook door de ouders - op muziek van onder andere Kinderen voor Kinderen en natuurlijk K3. En als de kinderen uitgeput op de grond met een Fristi met rietje even letterlijk en figuurlijk aan het bijtanken zijn, is het aan het bruidspaar om de dans te openen. Na een romantisch schuifelnummer gaan we snel over in gezellige feestmuziek en weten de nodige gasten (lees: dames) al snel de dansvloer te vinden. Ondanks het relatief kleine gezelschap is de feestvreugde groot. Niet alleen op de dansvloer, maar ook aan de tafels vermaakt iedereen zich uitermate goed. Rond middernacht eindigt de avond zoals deze begonnen is: met Tineke en Martin op de dansvloer en familie en vrienden daar omheen. Het bruidspaar verlaat Paviljoen De Leyen uiteindelijk in stijl, door een erehaag van sterretjes. Het was een geweldige avond! Voor ons, voor de gasten, maar vooral voor Tineke en Martin. Veel geluk samen!

Paviljoen De Leyen

Zoeken jullie een locatie in Friesland om te trouwen, genieten en te feesten? Ervaar het prachtige uitzicht op de Leyen in combinatie met jullie speciale dag.

Bildreed 3
9221 SJ Rottevalle
Bekijk deze locatie

26 september was het zover onze heit en mem gingen trouwen en wat een feest. Zeer geschikt voor ons wij zijn hun kinderen van 1,5 2,5 en 4,5 oud en onze vrienden en vriendinnetje totaal 22 kinderen uitgenodigd . Dus een zeer moeilijk klus voor de dj maar jonge jonge jonge wat deed hij het goed die kinderen verder zoet gehouden met kinderdisco en verkleedpartij. Daarnaast hebben onze ouders hun vermaakt met hun muziek waarop zij konden dansen en feestvieren . In een woord geweldig echt een aanrader met of zonder kinderen zij passen zich aan aan jullie wensen. Thanks Martin, Tineke , Sven ,Stijn en Lisanne

Trouwen? Onze wedding dj's maken van de mooiste avond van je leven een superbruiloft!Contact opnemen