Bruiloft Wicher en Geanna De Pompstee Roden

Het is 29 augustus 2014, de grote dag van Wicher en Geanna. Ondanks dat het de hele week heeft geregend bleef het deze dag heerlijk zonnig! Vanaf deze dag zullen ze als man en vrouw door het leven gaan en elkaar liefhebben tot de dood hun scheidt. Wat een mooi bruiloftsfeest is het geworden in zalencentrum De Pompstee in Roden. Een echte openingsdans was niet in de planning, maar wat niet is kon natuurlijk nog komen. Na een gebakje met koffie en thee werd de dansvloer door Wicher en Geanna feestelijk geopend. Het feest barstte los. Met gezellige allround muziek zoals de oude toppers en nieuwe hits maakte DJ Feiko er voor jong en oud een onvergetelijke avond van. En onder het genot van een heerlijk patatje liep de avond dan toch echt ten einde. Namens het team van Superbruiloft.nl hopen wij dat Wicher en Geanna van begin tot eind een geweldige dag hebben gehad en wensen wij dit lieve bruidspaar heel veel geluk en liefde toe!

De Pompstee

De Grote zaal van De Pompstee is uniek in de regio. De rustieke uitstraling geeft uw feest direct een prettige sfeer en een stukje elan. Wij zijn dan ook in staat om een verscheidenheid aan feesten te kunnen aanbieden.

Brink 25
9301 JK Roden
Bekijk deze locatie

Wij hebben een geweldige avond gehad op ons bruiloftsfeest, door de goede dj en top service van Android. Iedereen kwam lekker los en er is heel wat af gedanst. We hebben de dj alle vrijheid gegeven betreft de muziek, met een heel goed resultaat. Er werd goed op de sfeer ingespeeld. Ook erg leuk dat er een fotograaf bij aanwezig was! Wij hebben een TOP avond gehad!! Bedankt!! En zullen jullie dan ook zeker aanbevelen! Groetjes Wicher en Geanna

Trouwen? Onze wedding dj's maken van de mooiste avond van je leven een superbruiloft!Contact opnemen