Bruiloft Anna en Johan élevé Leeuwarden

Wij komen jaarlijks op vele locaties door heel Friesland, maar vandaag stonden we in Leeuwarden wel op een hele bijzondere plek. Op de elfde verdieping in Restaurant élevé, met prachtig uitzicht over de Friese hoofdstad, vierden Johan en Anna hun huwelijksfeest. Wanneer de gasten arriveren is het nog prachtig weer en kan er nog genoten worden van een weids uitzicht over de stad. Voordat het bruidspaar aan hun openingsdans kunnen beginnen is het eerst tijd voor een tweetal stukjes. Alisa, één van de zussen van Anna, zingt een prachtig lied en de mannen van het vrijgezellenfeest van Johan laten een geweldig gemonteerde video zien met een zeer bijzonder einde. Niemand minder dan Gareth Gates heeft een persoonlijke videoboodschap voor het bruidspaar. Anna was al van jongs af aan fan en één specifiek nummer is in de beginperiode van de relatie tussen Johan en Anna veel gedraaid. Op dit nummer opent het bruidspaar dan ook de dansvloer: What My Hear Wants To Say. Het wordt een avond met vele hoogtepunten. Zo wordt er speciaal voor de moeder van Anna aan ABBA gedacht (die zij op een huwelijksfeest van enkele weken geleden zo had gemist), wordt er natuurlijk even aan ome Sije gedacht, die op deze dag jarig en is er een hilarische dance battle tussen Johan en zijn zwager Ricardo. Leeuwarder klassiekers als Woanskip van Anneke Douma en Genot van Ricky worden luidkeels meegezongen. En bij het nummer The Best van Tina Turner gaat speciaal voor alle Cambuur fans het volume even een stukje omhoog. De avond wordt letterlijk en figuurlijk knallend (en springend) afgesloten op Narcotic van Liquido door het bruidspaar en alle gasten. Voor Johan en Anna was het een prachtige dag en wij zijn blij dat we dit feestje ter afsluiting hebben mogen meevieren. Alle gasten bedankt voor jullie enthousiasme en het zorgen voor een onvergetelijke avond, zowel voor ons als voor het bruidspaar. We wensen Johan en Anna heel veel geluk samen!

Restaurant élevé

Kom dineren op niveau met een prachtig uitzicht. U wordt verrast door originele, creatieve gerechten in een moderne, sfeervolle omgeving.

Heliconweg 52
8914 AT Leeuwarden
Bekijk deze locatie

Op vrijdag 28 augustus zijn wij getrouwd. Als afsluiter van een prachtige dag hebben Dj Hendrik en fotografe Jessica er een fantastisch feest van weten te maken. Vooraf verliep het contact met Marc en Hendrik erg goed. Al onze wensen werden snel opgepakt. Dit gaf ons een goed gevoel, zodat we alles op de dag zelf uit handen konden geven. ’s Avonds ging het dak eraf. Wat was het een fantastisch feest! De sfeer zat er goed in en wat hebben we genoten! Bij het terugkijken van de foto’s hebben we ook ontzettend gelachen en beleven we de avond weer opnieuw. We hebben veel positieve reacties gehad op ons feest en we kijken terug op een geweldige avond! Team superbruiloft.nl ontzettend bedankt! Liefs Johan en Anna

Trouwen? Onze wedding dj's maken van de mooiste avond van je leven een superbruiloft!Contact opnemen