Bruiloft Anna en Sjouke De Leyen Rottevalle

Vandaag arriveren we voor de eerste keer dit jaar in Paviljoen De Leijen; al jaren een van onze vaste locaties. Deze prachtige plek aan het water van De Leijen is waar Anna en Sjouke na een heerlijke zonnige dag hun trouwfeest vieren. Als het zonnetje voorzichtig achter het water verdwijnt arriveren de eerste gasten. Zonder openingsdans hebben sommige gasten wat muzikale overredingskracht nodig om de dansvloer te vinden. Maar met een gevarieerde mix van top 40, foute muziek en (Friese) happy hardcore al het feestje al snel los. Na een (zeer) korte speech van Sjouke is het tijd voor een intiem afscheid van het bruidspaar, dat uiteindelijk door een erehaag van vrienden en familie met sterretjes Paviljoen De Leijen verlaat. Veel geluk samen!

Paviljoen De Leyen

Zoeken jullie een locatie in Friesland om te trouwen, genieten en te feesten? Ervaar het prachtige uitzicht op de Leyen in combinatie met jullie speciale dag.

Bildreed 3
9221 SJ Rottevalle
Bekijk deze locatie

24-04-2015 was voor ons de grote dag! Na al een prachtige dag te hebben gehad heeft Android DJ Hendrik en Jessica de party-fotografe er 's avonds met ons, bij Paviljoen de Leyen te Rottevalle, een knalfeest van gemaakt. De muziek was prima in orde en de sfeer was top! Heel erg bedankt voor de prettige samenwerking!

Trouwen? Onze wedding dj's maken van de mooiste avond van je leven een superbruiloft!Contact opnemen