Bruiloft Benny en Remya Stadhouderlijkhof Leeuwarden

O nee! Zie je achteraf, thuis tijdens het bewerken van de foto’s in een keer dat de naam van de bruid verkeerd gespeld is op ons krijtbord hartje. Mijn fout, excuses hiervoor, maar ook niemand die ons er vrijdag avond op geattendeerd had,  terwijl het hartje zeer prominent in de DJ booth geplaatst was. En het was al zo’n bijzonder naam Remya. Een prachtige jonge bruid uit Inda die de liefde had gevonden bij de Friese Benny. Toen wij begin van de avond aankwamen bij de feestlocatie, Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof te Leeuwarden, waar het bruidspaar eerder die dag in de prachtige stadstuin in de echt verbonden was, was de stylist al druk in de weer met oa. ballonen en tafel decoraties. Het kleur thema was al meteen duidelijk, paars/lila met goud. Van te voren had het bruidspaar dit al bij ons aangegeven, dus was onze verlichting hier helemaal op aangepast. Na een spetterende entree van het bruidspaar welke meteen opgevolgd werd door een goed ingestudeerde openingsdans, was de dansvloer meteen geopend. Een mix van gezellige muziek uit de jaren 80, 90 en heden kwam deze avond voorbij, maar aangezien Remya en dus ook een deel van de gasten uit Inda komen, werd ook de nodige Bolywood muziek gedraaid door DJ Feiko. Ook was op verzoek het fotohoekje mee genomen voor deze bijzondere bruiloft. Hierin konden bruidspaar en gasten op leuke en hilarische manier door partyfotograaf Marc op de gevoelige digitale plaat gezet worden. Een erg leuke optie waar zeer dankbaar gebruik van werd gemaakt. Beste Remya en Benny, namens het hele Superbruiloft.nl team wensen wij jullie heel veel liefde, gezondheid en geluk toe.

Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof

Fletcher Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof beschikt over vele mogelijkheden om voor u een geslaagde dag of avond te organiseren.

Hofplein 29
8911 HJ Leeuwarden
Bekijk deze locatie

We waren verkocht toen we de site van superbruiloft.nl bekeken en bovendien viel de verlichting helemaal in ons kleurenthema. De begeleiding voor de openingsdans en de overgang daarna is perfect begeleid en de dj was erg behulpzaam in het aanpassen van de muziek op het publiek. Leuke dj ook! De fotograaf die meeliep was bracht ook een glimlach op de mensen om hem heen, erg aanstekelijk. Al met al zijn we zeer in onze nopjes met het resultaat, want de foto's zijn ook nog eens top. Mooie presentatie van de dj booth en leds, goede muziek en mooie foto's. Wat wil je nog meer? Groetjes Benny en Remya

Trouwen? Onze wedding dj's maken van de mooiste avond van je leven een superbruiloft!Contact opnemen