Bruiloft Ferdinand en Rixt Beachclub Lemmer

Vrijdag 10 juli een fantastische zomerdag die de tropische temperatuur aantikt. Nadat Ferdinand en Rixt ’s middags in de echt verbonden zijn bij Stadhuis Crackstate te Heerenveen, kunnen bruidspaar en gasten genieten van het heerlijke weer en uitzicht bij BeachClub Lemmer. Op de nieuwe vide van de BCL wordt ’s avonds een heerlijk drie gangen diner geserveerd. En tussen de gangen komen er diverse stukjes en speeches voorbij. Vanaf 21:00 worden de avondgasten ontvangen en na een spectaculaire openingsdans, welke de nodige repetitie uurtjes in beslag heeft genomen is de dansvloer officieel geopend! DJ Sipke laat een mooie gevarieerde mix van herkenbare en dansbare hits voorbij komen. Maar ook DJ Frits on Touring (bruidegom Ferdinand Toering), maakt zijn debuut en slingerd enkele knallende floor fillers de Beachclub in. Van een bruiloft komt vaak een bruiloft moeten Ferdinand en Rixt gedacht hebben, want rond half 12 wordt het bruidsboeket onder de muziek van Beyoncé met Single ladies gegooid en gevangen! (Op naar het volgende feestje!) Speciaal voor de gelegenheid was de fotokist.nl meegenomen, waar gasten leuke “direct klaar” foto’s konden laten schieten. Een superleuke optie waar dankbaar gebruik van werd gemaakt. Naast de foto print die de gasten mee konden nemen, krijgt het bruidspaar alle foto’s digitaal op USB stick, garant voor een hilarisch avondje bank zitten. Naast de photobooth werd door partyfotograaf Marc de avond sfeervol vast gelegd. Even voor 1 uur denderde Lemmer op de beats van Tsunami en even later Liquido. En na het nummer van Robbie Wiliams met Angels konden bruidspaar en gasten terug kijken op een zeer geslaagde avond. Namens het gehele superbruiloft.nl team wensen wij Ferdinand en Rixt heel veel geluk en liefde samen.

Beachclub Lemmer

Wist u dat u in Beachclub Lemmer elkaar ook het ja-woord kunt geven? We zijn namelijk een officiële trouwlocatie. Na de plechtigheid kunnen jullie dus gewoon de hele dag blijven. Helemaal feest!

Industrieweg 2
8531 PA Lemmer
Bekijk deze locatie

Op vrijdag 10 juli 2015 was het zover, onze grote dag. Na eerst een geweldige dag te hebben gehad stond ons vanaf 21.00uur nog een knallend feest te wachten! En dat was het, wat een feest! Tijdens het feliciteren draaide DJ Sipke nog relaxte achtergrondmuziek maar na onze openingsdans is de dansvloer geen minuut leeg geweest. DJ Sipke voelde het publiek, dit was van jong tot oud, super aan waardoor er ook echt een knallend feest kwam! Doordat partyfotograaf Marc ook nog eens prachtige foto's heeft gemaakt hebben we nog een mooie herinnering aan deze fantastische avond! Hierbij willen we Superbruiloft.nl en DJ Sipke bedanken voor een onvergetelijke avond! Groeten Ferdinand en Rixt.

Trouwen? Onze wedding dj's maken van de mooiste avond van je leven een superbruiloft!Contact opnemen