Bruiloft Joey en Wieteke Het Wittehuis Olterterp

Vrijdag 3 juli gaven Joey en Wieteke elkaar het ja-woord. Deze feestelijke dag sloten ze af in Het Wittehuis in Olterterp.
Een dag die in de boeken kan als een heerlijke dag met tropische temperaturen. Ook in de avond was het nog tropisch warm, maar gelukkig zat het met de verkoeling wel goed. Overal stonden ventilators zodat het goed uit te houden was. Later op de avond werden er zelfs ijsjes rond gebracht. Na dat alle gasten aanwezig waren opende het bruidspaar de dansvloer. Gelukkig was onze DJ Feiko van al hun verhuizingen op de hoogte en had voor elke plaats een passend nummer gevonden. Daarna deed iedereen gezellig mee met de Sirtaki, wat ook erg toepasselijk was omdat het bruidspaar op vakantie gaat naar Griekenland.  Het bruidspaar had gekozen voor het kleur thema blauw, welke tot in de details doorgevoerd was. Ook onze DJ booth en verlichting hadden wij hier uiteraard op aangepast. Gedurende avond werd er een slideshow afgespeeld met foto's van het bruidspaar. Daar kwamen ook de gezellige vrijgezellenfeest kiekjes voorbij! Daarop was te zien dat Wieteke waarschijnlijk goed kon buikdansen dus werd er gedanst op Simarik van Tarkan. En natuurlijk zoals het hoort kreeg Wieteke een buikdansgordel om.  Er kwamen veel hits voorbij. Van "I would walk 500 miles" tot "Drank en Drugs" Van Ronnie Flex en Lil Kleine. Voor ieder wat wils.
Joey en Wieteke, we hopen dat jullie van het feest genoten hebben. Namens het hele team van Superbruiloft.nl wensen wij jullie veel geluk en veel plezier in Griekenland!

 

Hotel Restaurant Het Witte Huis

Het Witte Huis is sinds jaar en dag een begrip in Olterterp (tussen Beetsterzwaag en Drachten) en omgeving.

Van Harinxmaweg 20
9246 TL Olterterp
Bekijk deze locatie

We hebben heel veel positieve reacties gehad over jullie optreden. Bij deze willen we dat dan ook aan jullie doorgegeven. Super bedankt dat het zo geslaagd was. Met vriendelijke groet, Joey en Wieteke

Trouwen? Onze wedding dj's maken van de mooiste avond van je leven een superbruiloft!Contact opnemen