Bruiloft Lucien en Farrah It Dielshus Wommels

Van een bruiloft komt een bruiloft, zo waren we ook in contact gekomen met Lucien en Farrah die elkaar op donderdag 23 april, een prachtige zonnige lente dag, het ja-woord gaven. Het avond feest werd gevierd in partycentrum I't Dielhus te Wommels. Op verzoek van het bruidspaar had partyfotograaf Marc het fotohoekje mee genomen, waarin de gasten op vrolijke wijze op de digitale plaat vastgelegd konden worden. De gasten werden hilarische ontvangen door "de nieuwe Duitse buurvrouw" van Farrah en Lucien. Deze bleek als verassing voor het bruidspaar te zijn geregeld. Na de ontvangst zong deze Duitse schone speciaal voor het bruidspaar een prachtige ballad van U2. Na de openingsdans nam DJ Hendrik het over en werd het al snel steeds gezelliger op en rond de dansvloer van I't Dielhus. En voordat we het wisten was de avond alweer voorbij. Maar gelukkig hebben we de foto's nog! Heel erg bedankt voor de gezelligheid en namens het gehele feestteam van Superbruiloft.nl wensen wij Lucien en Farrah heel veel geluk toe.

It Dielshus

In party- en activiteitencentrum It Dielshûs in Wommels beleeft u met vrienden, familie of collega’s een onvergetelijke dag.

't Bosk 41
8731 BK Wommels
Bekijk deze locatie

Op 23 april 2015 zijn wij getrouwd en om dit te vieren wilden we graag een groot feest organiseren. De leeftijd van onze gasten was zeer uiteenlopend en we hadden de tip gekregen dat Android hier prima raad mee weet. Dit bleek helemaal juist te zijn. De muziek was super en het fotohoekje zorgde voor lachwekkende momenten. Het was een prachtig feest en mede door de foto's die fotograaf Marc heeft gemaakt kunnen we nog lang nagenieten van deze prachtige dag. Android bedankt voor jullie geweldige bijdrage!! Lucien & Farrah

Trouwen? Onze wedding dj's maken van de mooiste avond van je leven een superbruiloft!Contact opnemen