Bruiloft Marlies en Beert Feesttent Gersloot

Vrijdag 21 augustus was de dag dat Marlies en Beert letterlijk in het huwelijks bootje traden. Als leden van sloeproeivereniging Tréwes uit Aldeboarn en GIA Light uit Rutten, werd het bruidspaar in de Tréwes 2 naar de trouw/feestlocatie in Gersloot gevaren door hun teamleden. Een locatie waar wij 3 jaar geleden ook al een bruiloft mochten verzorgen voor de broer en schoonzus van Beert. Een bijzonder plaats namelijk de boerderij waar ze zijn opgegroeid. De feesttent van Slump catering en events uit Bant was sfeervol ingericht met steigerhouten meubilair, als kleur thema was gekozen voor turquoise. Uiteraard werd onze bruiloft show hier helemaal op aangepast en gepersonaliseerd, zodat alles een mooi geheel vormde. Bij binnenkomst van het bruidspaar speelden een oom en enkele nichtjes op verzoek een akoestische vertaling van “achter wolken” van Normaal, waarna de bijzondere trouwplechtigheid plaatsvond. Na de felicitaties, aansnijden van de taart en het diner, trouwde het bruidspaar ’s avonds nog voor de kerk, waarna het gehele gezelschap weer terug keerden naar de feesttent voor het avond feest. En een feest dat werd het. Uiteraard kwamen de nodige stukje en filmpjes voorbij, waardoor wij een geheel andere kijk op het leven van Beert en Marlies kregen. Ook de boekebusmaten wisten de sfeer er goed in te houden met een quiz waarbij elk foute antwoord werd bekrachtigd met een dreun uit het voor de gelegenheid gefabriceerde carbit/Butagas kanon welke tot diep in de nacht door de heel Gersloot te horen was. DJ Sipke wist met een gevarieerde mix van leuke dansbare muziek en het in spelen op het publiek de dansvloer goed vol te houden. Uiteindelijk konden bruidspaar en gasten na o.a. 3 keer roeien, de nodige polonaises, de Sirtaki en tot 2 keer toe een uur verlenging, terug kijken op een echte Superbruiloft! Partyfotograaf Marc had zijn best weer eens gedaan en zijn rolletjes helemaal volgeschoten om deze bruiloft voor altijd vast te leggen. Namens het Superbruiloft team, wensen wij Marlies en Beert heel veel geluk, gezondheid en liefde!

 

Slump Catering & Events

Slump Catering & Events is ‘wereldberoemd’ in de Noordoostpolder. Als cateraar willen wij in alle behoeften voorzien bij het organiseren van feesten, partijen en evenementen.

Het Rister 11
8314 RD Bant
Bekijk deze locatie

Jullie hebben er vanaf het begin tot aan het eind (en het tweede eind in de kleine uurtjes) een fantastisch feest van gemaakt!! We hebben een heleboel leuke reacties gehad over het feest, de dj en zijn muziek en natuurlijk de foto’s! Volgens de aanwezige roei(st)ers was het een mini-HT feest (groot roeifeest op Terschelling nadat we op de vrijdag na Hemelvaartsdag van Harlingen naar Terschelling hebben geroeid). Dat is een groot compliment voor jullie! De dj deed het ook erg goed met de haan van Normaal om de stukjes aan te kondigen. Ook jullie keuze voor de aankleding en het dj meubel paste perfect bij de inrichting die we bij de cateraar Slump hadden gekozen. Het was echt een superbruiloft J. Bedankt!!! Beert en Marlies

Trouwen? Onze wedding dj's maken van de mooiste avond van je leven een superbruiloft!Contact opnemen