Bruiloft Martrude en Bjorn Mallemok Sloten DJ en Sax

Op dinsdag 20 oktober, waren wij te gast op de bijzondere doordeweekse bruiloft van Martrude en Bjorn. Speciaal voor deze gelegenheid waren wij al begin van de middag aanwezig om de hele bruiloft vanaf de trouw ceremonie in het stadhuis van Sloten helemaal op video vast te leggen. Begon deze dag iets druilerig, op het moment dat het bruidspaar in de koets bij het stadhuis aankwam braken de eerste blauwe luchten door de wolken. Na een prachtige ceremonie, vertrokken het kersverse bruidspaar en de gasten per voet door het nostalgische Friese stadje naar de feest locatie, in dit geval hun eigen geliefde horeca bedrijf Brasserie de Mallemok. Uiteraard was alles tot in de puntjes door het bruidspaar voorbereid, maar de dag zelf ging het vooral om genieten voor Martrude en Bjorn en was  alles in goede handen van het personeel over gedragen. Na het aansnijden van de taart, wat door Martrude uiteraard op professionele wijze werd volbracht en de toast op het huwelijk, was het al snel tijd voor een overheerlijk diner. Ondertussen werd het feestelijke tafereel als bijzonder verassings cadeau op linnen vastgelegd door “feest in Verve” Veel tijd om uit te buiken was er niet, want de eerste avond gasten stonden om 19:00 al op de stoep. Een zeer gezellige en swingende feestavond volgde al snel, waarbij DJ Sipke en saxofonist Ruud met een gevarieerde mix van lekkere dansbare muziek tot in de late uurtjes de gasten op de dansvloer wisten te houden. Partyfotograaf Marc wist deze dag/avond op de digitale plaat vast te leggen en binnenkort kunnen we nog even nagenieten met de weddingclip van deze bijzondere bruiloft. Namens het team van Superbruiloft.nl wensen wij Martrude en Bjorn heel veel geluk, gezondheid en uiteraard veel succes met hun mooie zaak.

Brasserie De Mallemok

Vier uw bruiloft in De Mallemok in het centrum van het historische stadje Sloten in Friesland en maak deze bijzondere dag in uw leven tot een onvergetelijk feest waar nog lang over nagepraat zal worden.

Baanweg 96
8556 XN Sloten
Bekijk deze locatie

Hi Marc, Wat een geweldige foto's! Dank je wel. We hebben mede dankzij jullie een geweldige dag gehad en wat een feest, werkelijk bijna iedereen stond op de dansvloer! Sipke als DJ, Ruud als saxofonist, Marc als fotograaf en Job als videograaf. Jullie hebben onze dag compleet gemaakt. Het was in een woord geweldig, ontzettend bedankt!! Tot gauw. Bjorn en Martrude

Trouwen? Onze wedding dj's maken van de mooiste avond van je leven een superbruiloft!Contact opnemen