Bruiloft Richard en Gelske De Pleats Burgum

Dit bruidspaar had zich qua zonneschijn niet een betere dag kunnen wensen. Super mooi weer en niet al te warm. Het was de voorbode voor een heerlijk feestavondje. Goed gemutst kwamen Partyfotograaf Saskia en Dj Fokko dan ook naar Restaurant en partycentrum De Pleats in Burgum. Een gelegenheid die bij uitstek bekend staat voor haar goede combinatie van sfeer, gezelligheid en kwaliteit. Nadat de dag gasten en het bruidspaar hun buikjes vol hadden gegeten, was het om kwart voor negen tijd om het avondfeest in te luiden. Zo’n 150 gasten kwamen Richard en Gelkse feliciteren. Toen dit allemaal aan de kant was, werden we blij verrast door een optreden van Popkoor Just for fun uit Grou. Het koor waar Gelkse in haar vrije tijd ook fanatiek aan meedoet. Hierna kregen we nog een muzikale invulling van 4 “Brass” kinderen(en moeders), zij brachten 3 nummers ten gehore en met een zeer groot verdiend applaus van het publiek als resultaat. Het overige gratis entertainment bestond uit een diapresentatie en een verkort ABC. Tijd om DJ Fokko het feest af te trappen. De romantische dans begon met Iris Kroes en Nothing else matters, inmiddels waren alle aanwezige gasten rondom het bruidspaar verzameld. Menigeen pinkte dan ook een traantje weg bij dit gehoor strelende nummer met harp. De kogel was spreekwoordelijk door de kerk toen dj Fokko het nummer liet overvloeien in het Slavenkoor van Assekruus. De dansvloer was daarna tot half een gevuld met feestende mensen. De muziek was ook lekker divers: Van Year of Summer tot Normaal tot Shakira tot Cheerleader. Heerlijk gezellig dus! We eindigen de avond dan ook met het nummer waar deze dag de bruiloft voor het bruidspaar mee begonnen was: Die Twa - Alles wat ik nedig ha. Namens het gehele team van Superbruiloft.nl wensen wij Richard en Gelkse heel veel geluk toe. En nogmaals: iedereen bedankt voor deze super gezellige avond!

De Pleats

Voor jullie onvergetelijke dag is De Pleats in Burgum dé gelegenheid voor jullie huwelijksfeest. Of je het nu groots wilt vieren of liever wat bescheiden houdt, bij de Pleats kan dat allemaal.

Schoolstraat 82
9251 ED Burgum
Bekijk deze locatie

Op 24 april 2015 zijn wij getrouwd in De Pleats te Burgum , via hen kwamen wij in contact met DJ Android . Mede door het aanbod van een partyfotograaf waren wij er al snel uit , dat wij met DJ Android ons feest wilden vieren. Vanaf het eerste contact met Marc verliep alles goed, wij konden al onze wensen kenbaar maken en alles werd vlot geregeld . S' avonds in de feestzaal aangekomen ging het feest los . Wij werden door onze DJ Fokko verwelkomt en ook onze Partyfotograaf Saskia maakte gelijk al een leuke foto en de hele avond door werden mooie en leuke foto's gemaakt . Er werd door DJ Fokko genoeg ruimte geboden voor stukjes en optredens. Daarna was het een perfecte afwisseling van de muziek die wij als voorkeur hadden aan gegeven , voor jong en oud zat er wel wat tussen , ook konden de mensen een plaatje aanvragen bij de DJ Fokko. DJ Fokko bracht de sfeer er goed in , de dansvloer is geen moment leeg geweest! Wij hebben net als onze gasten enorm genoten van deze top avond !!!!!!!!!! Wij zullen DJ Android zeker bij een ieder aanraden. Bedankt voor deze fantastische feestavond , een mooie afsluiter van onze geweldige trouwdag. Groetnis fan Gelske & Richard .

Trouwen? Onze wedding dj's maken van de mooiste avond van je leven een superbruiloft!Contact opnemen