Bruiloft Wendy en Theun Paviljoen de Leyen Rottevalle

De 19e juni 2015 staat geschreven als een grijze regenachtige dag, maar niet voor Theun en Wendy. Voor hen was het de mooiste dag van hun leven, want Theun en Wendy stapten deze dag in het huwelijksbootje. Na een heerlijk diner in het erg mooi gelegen paviljoen met het uitzicht over de Leijen kon het feest van start gaan. Rond 8 uur komen de eerste avondgasten aan, na de felicitaties kon er rustig worden gekletst onder het genot van een hapje en een drankje. Nadat alle gasten waren ontvangen was het tijd voor een bedankspeech door Wendy en Theun. Licht emotioneel bedankte Wendy een aantal hele speciale personen, waarna Theun de speech afsloot en de zaal uit volle borst voor het bruidspaar “lang zullen ze leven” zong. De openingsdans op het nummer Endless love van Luther Vandross en Mariah Carey kreeg een sportieve wending toen plotseling Fireball van Pitbull uit de boxen klonk. Een beetje verward liet Theun zich het podium af duwen door Wendy en al gauw snelde er meer mensen het podium op. Er werd een heus zumba optreden gegeven door Wendy en haar vrienden. DJ Hendrik heeft de hele avond voorzien van gevarieerde, vrolijke muziek voor iedereen. Daarnaast hadden Theun en Wendy hun eigen foute half uurtje samengesteld die nog fouter dan fout was. Een feestelijke dag met een knallend eind werd afgesloten met het nummer Beautiful People van Chris Brown en Benny Benassi. Partyfotograaf Saskia heeft de hele avond sfeervol vastgelegd. Namens het hele team van Superbruiloft.nl wensen wij Theun en Wendy heel veel liefde en geluk samen toe.

Paviljoen De Leyen

Zoeken jullie een locatie in Friesland om te trouwen, genieten en te feesten? Ervaar het prachtige uitzicht op de Leyen in combinatie met jullie speciale dag.

Bildreed 3
9221 SJ Rottevalle
Bekijk deze locatie

Beste team Superbruiloft.nl Bedankt voor een super feest! Iedereen heeft zich erg vermaakt. Jullie zijn erg professioneel en het zag er super uit. Jullie staan open voor allemaal ideeën en daarmee ook onze speciale openingsdans en ons foute uurtje. De foto's halen de sfeer helemaal terug van hoe het was die avond! Bedankt! Theun en Wendy

Trouwen? Onze wedding dj's maken van de mooiste avond van je leven een superbruiloft!Contact opnemen