Bruiloft Alinda en Erwin Marknesse

Voor de bruiloft van Alinda en Erwin was de schuur van het bedrijf waar Erwin werkt, door Slump Catering & Events omgetoverd tot prachtige feestlocatie. Overdag had het bruidspaar met familie en vrienden al heerlijk op deze zelfde locatie gegeten en na de kerkdienst was het tijd om het avondfeest te beginnen. Superbruiloft team: DJ Hendrik en fotograaf Koos Lanting waren voor deze gelegenheid opgetrommeld om er samen met gasten en bruidspaar een spetterend feest van te maken. Vanaf 20:30 uur arriveren alle avondgasten en tegen 21:00 uur voegen Alinda en Erwin zich bij de ruim 150 gasten. Als zij de felicitaties (en cadeaus) in ontvangst hebben genomen is het tijd voor de onvermijdelijke stukjes. Zo krijgen we een beetje een beeld van hoe het er op de feestjes van het volleybalteam van Alinda aan toe gaat. En zorgen de volleybal heren SVM 1 ervoor dat een aantal gasten een leuke belofte moeten doen tijdens het eerste jaar van het huwelijk van Alinda en Erwin. Maar daarna wordt het toch echt tijd om de dansvloer te openen. Een intieme en romantische openingsdans gaat na een anderhalve minuut over in een lekkere dansplaat. Hierop vult de dansvloer zich al snel en dat blijft zo tot aan de laatste dans. Rond 23:30 volgt nog een kleine onderbreking om een lang gekoesterde droom van Erwin in vervulling te laten gaan: vuurwerk in juni. Na de vuurwerk show gaan we gewoon verder met waar we gebleven waren: feest vieren! Maar na een toegift van een uur is het toch echt tijd voor het aller laatste nummer van deze geweldige avond. Wij willen alle gasten bedanken die er voor het bruidspaar een echte superbruiloft van gemaakt hebben. Namens het hele Superbruiloft-team wensen we Alinda en Erwin heel veel geluk en een mooie toekomst samen toe.
 

Slump Catering & Events

Slump Catering & Events is ‘wereldberoemd’ in de Noordoostpolder. Als cateraar willen wij in alle behoeften voorzien bij het organiseren van feesten, partijen en evenementen.

Het Rister 11
8314 RD Bant
Bekijk deze locatie

Afgelopen 10 juni 2016 zijn wij Erwin en Alinda in het huwelijksbootje gestapt. Ruim 10 maanden zijn we bezig geweest met voorbereiden. Al vrij snel kregen we de tip om contact op te nemen met superbruiloft.nl voor een onvergetelijke avond. Wat was dat een goede tip! Heel relaxed en snel was alles geregeld. Op de avond zelf kwam de dj alles inrichten en zonder dat wij het doorhadden stond er een complete draaitafel met lichtzuilen en de nodige versiering. Ineens was onze zaal omgetoverd tot een echte feestzaal. En een feest is het geworden! Er is goed geluisterd naar onze wensen en ook erg goed ingespeeld op ons en onze gasten tijdens de avond zelf. We hebben genoten! En nu een paar dagen later kunnen we genieten van alle gave foto's! De fotograaf heeft de hele avond rondgelopen en alles vastgelegd. Van feestende mensen tot aan de trouwauto! Heel gaaf om zulke mooie en professionele foto's te hebben van ons feest. In een woord: Geweldig! Dankjewel! Groetjes Erwin en Alinda

Trouwen? Onze wedding dj's maken van de mooiste avond van je leven een superbruiloft!Contact opnemen