Bruiloft Annemarie en Jorrit Nieuw Allardsoog Bakkeveen

15 April zijn we aanwezig op een van onze vaste locaties: het ietwat afgelegen, maar prachtig gelegen Nieuw Allardsoog. Net buiten Bakkeveen, omringd door bossen en aan het water. Ondanks dat het al de hele dag wat druilerig is klaart het bij het vallen van de avond aardig op en krijgen we zelfs nog een beetje zonneschijn te zien.  Na de kerkdienst, tussen het avondeten en het feest in, was er voor de belangstellenden die niet naar het avondfeest gingen gelegenheid om te feliciteren. En het blijkt dat er behoorlijk wat mensen naar de kerk in Drachtstercompagnie zijn gekomen. Met als gevolg dat het bruidspaar wat later dan gepland in Nieuw Allardsoog arriveert, waar inmiddels de eerste avondgasten al aanwezig zijn. Als de vele gasten hun felicitaties hebben overgebracht is het tijd voor de onvermijdelijk stukjes. Maar daarna is het dan eindelijk tijd voor een feestje. De dansvloer wordt traditioneel geopend door het bruidspaar met een goed ingestudeerde en lekker vlotte dans op het toepasselijke? Michael Buble – Save the last dance for me (Starcity remix) Daarna is het de beurt aan de gasten om het feestje op de dansvloer mee te komen vieren. En dat doen ze zeker! Vanavond geen afgezaagde bruiloft nummers, maar een mix van lekker vlotte top 40 en lekkere jaren 90 knallers. Maar tegen 0:30 uur is het dan toch echt tijd voor het allerlaatste nummer. En geheel in lijn met de avond gewoon een keiharde dansplaat van Hardwell, waarmee het bruidspaar samen met familie en vrienden deze geweldige avond afsluit. Namens het hele Superbruiloft-team wensen we Jorrit en Annemarie heel veel geluk samen. En zoals afgesproken: tot over 12,5 jaar!
 

Nieuw Allardsoog

Ver van het verkeersgeruis en onder de beschutting van de bosrand, is het op de royale terrassen van Restaurant Nieuw Allardsoog, met uitzicht over de heidevelden, goed toeven.

Jarig van der Wielenwei 6
9243 SH Bakkeveen
Bekijk deze locatie

Op aanbeveling van een familielid zijn wij bij Superbruiloft terecht gekomen. De communicatie vooraf was helder en accuraat, dit was fijn om snel duidelijkheid te krijgen over de inhoud en de kosten. Ook werd ons vooraf gevraagd een checklist in te vullen, dat een handig middel is om de verwachtingen op elkaar af te stemmen, ook hadden we een persoonlijke afspraak met de DJ om alles nog eens goed door te nemen. Eenmaal op de avond zelf hebben we genoten van een prachtig feest. Een DJ kan de avond maken of breken, en in dit geval heeft DJ Hendrik ervoor gezorgd dat de sfeer er goed in zat en hij voelde de momenten goed aan. Ook de verlichting zorgde voor een uitnodigende dansambiance. De avond was wat ons betreft erg geslaagd, mede dankzij Superbruiloft. Over 12,5 jaar weer! :-)

Trouwen? Onze wedding dj's maken van de mooiste avond van je leven een superbruiloft!Contact opnemen