Bruiloft Christien en Simone Hotel vd Valk

Op de bijzondere datum 9-9-16 traden Christien en Simone in het huwelijk. Het avondfeest werd gehouden bij Hotel vd Valk in Wolvega. Speciaal voor deze gelegenheid was de Stellingwerf zaal gereserveerd. Na de ontvangst van de felicitaties en de nodige stukjes opende dit vrolijke bruidspaar de dansvloer met het nummer Can’t stop the feeling van Justin Timberland. Meteen daarna stroomde dansvloer dan ook gewillig vol. Superbruiloft DJ Sipke draaide een gezellige mix van top 40, foute muziek en de nodige verzoekjes van de gasten. De avond vloog voorbij en voordat we het wisten rolde er een echte snackwall naar binnen waar iedereen nog even een lekker midnightsnack uit kon trekken. Lieve Christien en Simone, heel erg bedankt dat wij samen met jullie dit feest mochten mee maken, ik hoop dat de foto’s gemaakt door onze Jessica goed in de smaak vallen en jullie hiermee kunnen terug kijken op een fantastisch feest.

Van der Valk Wolvega

Wij maken uw huwelijksdag tot de meest bijzondere dag van uw leven. Bij ons kunt u in verschillende zalen uw bruiloft vieren zoals u wilt.

Atalanta 10
8472 CA Wolvega
Bekijk deze locatie

Wij hebben genoten! De hele avond voelde voor ons als compleet. Voor ons was trouwen de eerste keer, het is fijn om dan samen te werken met een bedrijf dat hierin veel ervaring heeft. De fijne communicatie en enthousiasme van superbruiloft.nl vonden we super! De foto's van superbruiloft.nl zijn voor ons een kers op de taart, zo kunnen we nog láng nagenieten.

Trouwen? Onze wedding dj's maken van de mooiste avond van je leven een superbruiloft!Contact opnemen