Bruiloft Dorian en Sander 2dekamer

Al vele jaren zijn wij te gast bij heel veel verschillende locatie in het land om leuke bruiloften te draaien en zo nu en dan komen er weer verassende nieuwe locaties bij. Dit was ook het geval met de 2de kamer, de Landelijke feestzaal van de Huiskamer ofwel naar eigen zeggen de gezelligste huiskamer van Ansen, een plaatsje gelegen tussen Ruinen en Dwingeloo. Het bruidspaar, Dorian of te wel Doortje en Sander trouwen vandaag op deze prachtige locatie in de hooiberg. Waarbij de gasten die zittend op strobalen getuigen zijn van een sfeervolle trouwe ceremonie. Na het diner is tijd voor het avondfeest en als rond half tien alle gasten zijn gearriveerd is het tijd voor een aantal leuke stukjes, waarbij iedereen het bruidspaar voor sommigen op een iets andere manier beter leren kennen. Dan volgt de openingsdans op het nummer van Elvis Crespo-suavemente, welke overgaat in een sneeuwbal.

Een slim idee, want hierdoor staat de knusse dansvloer meteen helemaal vol. DJ Lars draait deze avond een gevarieerde mix van herkenbare en dansbare muziek. Uiteraard hadden we van tevoren al een aantal verzoekjes van het bruidspaar doorgekregen en met de aanvulling en ervaring van DJ Lars en de nodige verzoekjes van de dansvloer bleef het tot in de kleine uurtjes nog erg gezellig in Ansen. Sander en Doortje nogmaals hartelijk bedankt dat wij samen met jullie dit feestje mochten bouwen. Wij wensen jullie heel veel geluk en wie weet tot een volgende keer. Van een bruiloft komt vaak weer een bruiloft…

De 2dekamer

Uw bruiloft wordt pas echt onvergetelijk in de 2de Kamer! De 2de Kamer is een officiële, landelijke en romantische trouwlocatie.

Kerkdijk 2
7964 KB Ansen
Bekijk deze locatie

Super leuk feest voor ons gemaakt! Vanaf de openingsdans stond de dansvloer de rest van de avond vol met dank aan de DJ! Marc is speciaal voor extra sfeerverlichting nog een keer heen en weer gereden, geen moeite gespaard! Superbruiloft kwam met 2 man: een DJ en een fotograaf. Daar hebben we heel veel mooie foto's aan over gehouden. Heel erg bedankt!

Trouwen? Onze wedding dj's maken van de mooiste avond van je leven een superbruiloft!Contact opnemen