Bruiloft Harmen en Alette Paviljoen De Leyen Rottevalle

Aan de voorbereiding kon het niet gelegen hebben deze dag. Daarbij was de dag zelf ook in ervaren handen van Sipke de broer van Harmen. Alles was strak geregeld en de bruiloft verliep super. Zelfs het zonnetje liet zich even zien tijdens de fotosessies en hier werd dan ook dankbaar gebruik van gemaakt. ‘s Avonds na de trouwerij in de kerk was het de beurt aan DJ Fokko en party fotograaf Marc Burger om in Paviljoen de Leyen een feestje te gaan bouwen. Half negen druppelden de eerste gasten binnen bij deze bijzondere trouwlocatie waar wij inmiddels al jaren de vaste huis DJ's zijn en al snel stond de hele zaal vol met mensen. Harmen en Alette bleken een leuke familie, fijne collega’s een goede vriendengroep om zich heen te hebben verzameld. Deze lieten zich de hapjes en drankjes wel smaken. Toen het kwart over negen was, konden we los met de stukjes. Men had zich goed voorbereid (mede dankzij Sipke) en de stukjes waren van hoge kwaliteit! O.a. een lied van de collega’s, een presentatie van foto’s en (oude)attributen van Alette, een overzicht van het vrijgezellenfeest van Harmen en een liedjes raad quiz, nummers van elk levensjaar van Harmen passeerden de revue. De stemming zat er dan ook goed in toen het bruidspaar de dans opende. Het was meteen een groot feest! Feestmuziek, foute uur nummers en natuurlijk Harmen zijn stevige rock repertoire deden het goed. De dansvloer bleef tot aan het einde goed gevuld en de gasten bleven leuke verzoekplaatjes aanvragen waardoor het nog gezelliger werd op het eind. Al met al een superfeest waar we met z’n allen heel erg tevreden op terug kunnen kijken. Iedereen bedankt voor de gezelligheid. Paviljoen de Leyen bedankt voor de goed service en natuurlijk het bruidspaar voor deze superbruiloft!

Paviljoen De Leyen

Zoeken jullie een locatie in Friesland om te trouwen, genieten en te feesten? Ervaar het prachtige uitzicht op de Leyen in combinatie met jullie speciale dag.

Bildreed 3
9221 SJ Rottevalle
Bekijk deze locatie

Aan het eind van onze bruiloftsdag kwamen we aan bij Paviljoen de Leyen te Rottevalle. Toen we binnenkwamen zag alles er heel verzorgd uit. Er was een dansvloer gecreëerd, een mooi zitgedeelte gevormd, een sta-gedeelte bij de bar en een plek voor de beamer. De dj-set zag er echt heel mooi uit, precies zoals je het op je bruiloft wilt hebben. Na het ontvangst van de gasten was er door de ceremoniemeester een programma van 'stukjes' georganiseerd. Samen met dj Fokko van Superbruiloft werd dit in goede banen geregeld. Na de 'stukjes' van de gasten het tijd om feest te vieren. De dj paste zijn set goed aan in relatie tot de mensen die op de dansvloer actief waren. Ook heeft hij ons als bruidspaar naar voren gehaald om ons onder de aandacht te brengen. Ook dit is goed uitgepakt ondanks het feit dat wij als 'stugge friesen' bekend staan. Tot slot hebben we een slotdans gedaan en zijn we voor de gasten uit vertrokken. De avond is voor ons gevoel voorbij gevlogen en dit kan alleen maar als compliment worden gezien. Gelukkig zijn er op een zeer leuke en professionele manier foto's gemaakt door Marc Burger waarmee we nog lang kunnen nagenieten van onze superbruiloft. Groetjes Harmen en Alette.

Trouwen? Onze wedding dj's maken van de mooiste avond van je leven een superbruiloft!Contact opnemen