Bruiloft Harry en Femmie De Pleats

Zaterdag 14 mei, de dag voor het lekkere lange Pinksterweekend, dat leek Harry en Femmie toch wel een hele mooie dag om te trouwen. Het bleek een goede keuze, want het werd een prachtige dag. Nadat zij elkaar het jawoord hadden gegeven en de nodige foto’s waren gemaakt, vertrok het gezelschap naar de sfeervolle feestlocatie De Pleats midden in het centrum van Burgum. De Pleats is een prachtige boerderij met de nog bijna authentieke ‘pronkkamers’ en een feestzaal in het statige boerderijgedeelte. Na een heerlijk diner werden vanaf half 9 de avond gasten ontvangen. En met een kleine 200 genodigden, werden er heel wat handen geschud die avond. Het bruidspaar wilde graag een feestavond zonder stukjes en ABCtjes. Daarbij was er ook geen openingsdans ingestudeerd. Tja hoe krijg je dan 200 gasten uit hun comfortabele stoel de dansvloer op? Laat dat maar aan ons over! Even na tienen nodigden we bruidspaar en gasten uit op de dansvloer en na een heerlijk lalalala/Slavenkoor van het Assekruus waar een kleine 400 handen door de lucht zwaaiden, bleek dat deze mensen echt wel voor een feestje in waren. Van tevoren hadden Harry en Femmie hun muzikale wensen al aan ons doorgegeven en met een gezellig mix van allround muziek en de nodige muzikale verzoekjes, bleef de dansvloer tot in de late uurtjes goed vol. Rond 11 uur werd het tijd om het bruidsboeket te gooien, waarbij menig vrijgezellige jongedames naar voren kwamen om hun geluk te beproeven. Ver over middernacht was het tijd om de avond met z’n allen af te sluiten op You'll never walk alone, waarna we kunnen terugkijken op een hele mooie dag. Namens het superbruiloft team wensen wij Harry en Femmie een heel gelukkig huwelijk toe. Nogmaals bedankt dat wij voor een heel klein beetje een deel mochten uitmaken van jullie bijzondere dag. Nu lekker na genieten met de door partyfotograaf Marc gemaakte partyfoto’s.

De Pleats

Voor jullie onvergetelijke dag is De Pleats in Burgum dé gelegenheid voor jullie huwelijksfeest. Of je het nu groots wilt vieren of liever wat bescheiden houdt, bij de Pleats kan dat allemaal.

Schoolstraat 82
9251 ED Burgum
Bekijk deze locatie

Wat hebben wij afgelopen zaterdag een fantastische dag gehad! En wat is het dan mooi om zo'n dag af te sluiten met zo'n top feest! De avond werd mooi opgebouwd, van een achtergrondmuziekje tijdens het feliciteren tot een steeds voller wordende dansvloer. Muziek sloeg aan bij jong en oud. Wij hebben genoten en aan de reacties van onze gasten te horen, zij ook! Enorm leuk ook om nu de foto's terug te kijken. We zijn nog heerlijk aan het nagenieten. Lars en Marc, bedankt!!! Groetjes, Harry en Femmie

Trouwen? Onze wedding dj's maken van de mooiste avond van je leven een superbruiloft!Contact opnemen