Bruiloft Hennie en Hilbrand Lunia

Stel je voor je: Je heet Hilbrand en je wordt 50 jaar en je bent al 25 jaar samen met je lieve vriendin Hennie. Is het dan niet de hoogste tijd om eens een echt feestje te gaan vieren? Ja dus en wat voor een feest! Want dit geweldige stel had stiekem de stoute schoenen aangetrokken door op de zelfde dag in het huwelijksbootje te stappen. Monden gingen wagenwijd open en loszittende gebitten vielen spontaan op de grond toen ceremonie meester Albert Nijholt dit heugelijke feit feestelijk wist te vertellen bij de opening van het feest ‘s avonds om 21u in hotel Lunia Oldeberkoop! Toen iedereen was bijgekomen en de prosecco en hapjes goed had laten smaken was het echt tijd om de avond voor de 2e keer te openen. Vanzelfsprekend konden de aanwezigen ook romantiek verwachten met een openingsplaat!  We belong van Anastacia en Eros Ramazotti viel de eer te beurt en nadat dj Fokko een snelle overgang maakte naar Think van Aretha Franklin, was een dansvloer geboren! De stemming bleef er lekker in en de verzoekjes stroomden binnen. Zo konden we met z’n allen genieten van Rick Astley, Mel en Kim en als absolute foute klapper Brandend Zand van Anneke Gronloh. Partyfotograaf Marc Burger fotografeerde alle mooie momenten als een echt prof en het resultaat mocht er ook weer zijn! Er kwam zelfs ook gratis entertainment voorbij: Een invalslied met fraai verwerkte coupletten over het wel en wee van dit kersverse bruidspaar! Het ultieme hoogtepunt was wel het gezamenlijk uitvoeren van de Macerena, Overigens ook meteen de afsluiting van de avond want het was alweer 0.00u geworden. Al met al een prachtig gezellig en ontspannen feest! We wensen dit hele leuke stel nog veel mooie jaren toe! Bedankt dat we bij jullie de muziek en het feest mochten verzorgen!

Hotel Restaurant Lunia

Wilt u een belangrijke gebeurtenis vieren in een prachtig huis, dat nog de schoonheid en charme van vervlogen dagen kent? Dat kan bij Hotel Restaurant Lunia!

Molenhoek 2
8421 PG Oldeberkoop
Bekijk deze locatie

4 november 2016 was voor ons een feest om nooit meer te vergeten. Mede dankzij Marc en DJ Fokko!. Het was voor ons echt feest, feest, FEEST! Alles was tot in de puntjes geregeld. Ruime tijd van tevoren kregen wij een soort van vragenlijst. Er werden vragen gesteld over zaken waar wij nog niet aan hadden gedacht. Dit gaf ons een erg goed gevoel. Op de avond zelf konden wij dan ook niet anders dan relax zijn en heerlijk van het feest genieten. De muziek, foto's en video waren top! Wij kunnen "superbruiloft" echt iedereen aanbevelen. Wij zijn overigens getipt door Hotel Restaurant Lunia. Zij gaven aan erg goede ervaringen met Superbruiloft te hebben.

Trouwen? Onze wedding dj's maken van de mooiste avond van je leven een superbruiloft!Contact opnemen