Bruiloft Johnny en Annemarie De Pollepleats

20 mei 2016 werd uiteindelijk een dag en avond om nooit weer te vergeten voor Johnny en Annemarie uit Heerenveen. De avond begon bijna als een sprookje.... romantisch kwam dit superleuke bruidspaar ‘s avonds aanmeren bij de Pollepleats in Westhem. Proostend begroet door alle aanwezige gasten vervolgde het lovekoppel hun weg naar de dansvloer waarna de gasten volgden. Dreamteam Dj Fokko en Fotofamke Jessica stonden al klaar namens superbruiloft om hen welkom te heten. Toen vervolgens Train met Marry me werd gedraaid als openingsplaat en het bruidspaar elkaar innig knuffelde, pinkte menig gast dan ook even een traantje weg. Dit romantische moment werd abrupt be-eindigd toen dj fokko (op verzoek van het bruidspaar) DJ Paul Elstack met Rainbow in the sky er in knalde. De toon was gezet voor een geweldige avond waarbij de dansvloer niet leeg bleef. Als stukjes zagen we de vriendinnen van Annemarie voorbij komen, zij lieten een leuke diapresentatie van het vrijgezellenfeest zien. De vader en zoon van de bruidegom deden er ook nog even een schep bovenop door in het kort de levensloop van Johnny te vertellen. De muziek was zeer gevarieerd deze avond en bestond uit: 90’s, Hardstyle, Rockmusic, 80’s en zelfs een lekker blokje Summermusic! Om half 1 was het tijd om afscheid te nemen, dj Fokko draaide nog 3minuten van Carlo en Irene en daarna namen alle aanwezige gasten afscheid van het bruidspaar door een ere haag te vormen met sterretjes naar het bootje waarin ze waren aangekomen. Heerlijk feestje waar we met z’n allen zeer tevreden naar terug kunnen kijken. Iedereen bedankt voor de gezelligheid, we wensen Johnny en Annemarie heel veel geluk toe!

De Pollepleats

Wilt u uw huwelijk op een stijlvolle locatie in alle rust en privacy vieren? In onze prachtige, modern ingerichte feestzaal wordt uw receptie of trouwfeest onvergetelijk!

De Kat 20
8616 LB Westhem
Bekijk deze locatie

Onze bruiloft was een dag om nooit meer te vergeten! Dit mede door het topfeest dat we 's avonds hadden. De hele avond hebben wij op de dansvloer gestaan. Door de DJ werd rekening gehouden met onze wensen en de gasten konden verzoekjes aanvragen. Wij en al onze gasten hebben genoten van deze avond! Ons themakleur was blauw en daar waren de kleuren van de dj booth op afgestemd. De partyfotograaf erbij zorgde ervoor dat er leuke kliekjes werden gemaakt van deze avond en beeld de sfeer goed uit! Ook had de DJ nog een aantal filmpjes gemaakt van onze avond die we nog toegestuurd hebben gekregen. Het was een fantastische dag en Superbruiloft heeft hier een groot deel aan bijgedragen. Heel erg bedankt!!! Groetjes, Johnny & Annemarie

Trouwen? Onze wedding dj's maken van de mooiste avond van je leven een superbruiloft!Contact opnemen