Bruiloft Leon en Linda Koperen Tuin

Vandaag vertrekken we richting het groene hart van Leeuwarden. In stadspark de Prinsentuin zijn we te gast in De Koperen Tuin voor de Superbruiloft van Leon en Linda. Samen met ruim 60 familieleden en vrienden viert het bruidspaar op deze prachtige plek het feestje ter afsluiting van deze bijzondere dag. Na de felicitaties in ontvangst te hebben genomen openen Leon en Linda met een traditionele openingsdans de dansvloer. Daarna kunnen ook de gasten hun stijldans kunsten vertonen. Als snel gaat de muziek richting de jaren 90 welke erg goed aanslaat. En rondom de dansvloer zorgt fotograaf Koos samen met onze partybox en fotolijst weer voor veel gezellige foto's. Rond middernacht neemt het bruidspaar afscheid van alle gasten en komt er een eind aan deze bijzondere dag. Namens het hele Superbruiloft-team wensen we Leon en Linda heel veel geluk toe.

De Koperen Tuin

Uw mooiste dag afsluiten met een spetterend feest? Dat kan. Van de huwelijksvoltrekking tot het feest, alles wat te vieren valt is bij ons mogelijk!

Prinsentuin 1
8911 DE Leeuwarden
Bekijk deze locatie

Na een zoektocht op internet zijn we uitgekomen bij Superbruiloft. Mede dankzij het meenemen van een fotograaf en de uitstekende communicatie, hebben we besloten met ze in zee te gaan. Dat was een goede keuze! We hebben al veel plezier gehad bij het invullen van de wensenlijst. Dat zorgde voor veel voorpret en we kregen veel zin in ons feest. Op de dag zelf was alles uitstekend geregeld! We hebben niks gemerkt van de opbouw in de aangrenzende zaal en toen we binnenkwamen zag het er fantastisch uit. De versiering die onze vrienden en familie hadden opgehangen met de verlichting van de DJ zorgden voor een geweldige sfeer. DJ Hendrik heeft goed naar onze wensenlijst gekeken en daardoor heb ik (de bruid) bijna de hele avond op de dansvloer gestaan! Hij voelde goed aan welke nummers wel en niet werkten en paste de set daar op aan. Fotograaf Koos en de partybox waren een erg leuke toevoeging. Koos heeft leuke foto’s gemaakt waardoor wij nu nog meer kunnen nagenieten van onze mooiste dag! Groetjes Leon en Linda.

Trouwen? Onze wedding dj's maken van de mooiste avond van je leven een superbruiloft!Contact opnemen