Bruiloft Lyanne en Martin Paviljoen de Leyen

Paviljoen De Leyen is een officiële trouwlocatie en op de bovenverdieping met een prachtig uitzicht over het water van de Leyen geven Lyanne en Martin elkaar vrijdagmiddag 20 mei het jawoord. Een dag die iets druilerig begint, maar naar mate de dag vordert laat de zon zich gelukkig steeds meer zien. Mooie fotomomenten zijn er dan ook in overvloed. Na een heerlijk uitgebreid diner is het tijd om te verhuizen naar de begane grond, met een prachtige zonsondergang op de achtergrond is het tijd om de avond gasten te ontvangen. Nadat alle gasten gearriveerd zijn opent dit leuke bruidspaar de dansvloer met Book of love een nummer van Gavin James. Na een aantal nummertjes was het de tijd voor de collega’s van Lyanne om helemaal verkleed een stukje voor te dragen. Echter, deze keer niet het verwachte ABC, maar een erg leuk in elkaar gezette lipdub kwam voorbij. Deze was in het geheim opgenomen met collega’s en leerlingen van de basisschool waar Lyanne werkt. Van tevoren hadden wij een mooi lijst met verzoeknummers door gekregen, welke deze avond dan vrijwel ook allemaal voorbijkwamen, met een goed gevulde dansvloer bleek het al snel dat bruidspaar en gasten wel in waren voor een feestje! Met Na het slot nummer Grow old with me van Tom Odel, waar menig traantje werd weg gepinkt, bleek dan ook dat deze mooie avond veel te snel voorbij was gevlogen. Lyanne en Martin, heel erg bedankt dat wij een klein beetje deel mochten uitmaken van jullie mooie dag. Bij deze wensen wij jullie een heel gelukkig huwelijk. En wie weet tot een volgende keer…van een bruiloft komt vaak een bruiloft…

Paviljoen De Leyen

Zoeken jullie een locatie in Friesland om te trouwen, genieten en te feesten? Ervaar het prachtige uitzicht op de Leyen in combinatie met jullie speciale dag.

Bildreed 3
9221 SJ Rottevalle
Bekijk deze locatie

Een dag waar we nog lang van kunnen nagenieten. Na de trouwceremonie, taart, toost en diner hebben we de dag met een knallend feest afgesloten. De dj bouwde de muziek gedurende de avond goed op en draaide muziek voor jong en oud. Voordat we het wisten, was het super gezellige feest alweer voorbij. We zijn ook erg blij met de prachtige, originele foto's op de website. Bedankt!

Trouwen? Onze wedding dj's maken van de mooiste avond van je leven een superbruiloft!Contact opnemen