Bruiloft Renske en Geert Hotel Lunia

Het superbruiloft team was op 10 juni neergestreken bij een trouwlocatie bij uitstek: Hotel Restaurant Lunia in Olderberkoop. Ditmaal waren partyfotograaf Angela en dj Fokko opgetrommeld. De sfeer was prima op de avond bij dit sympathieke kersverse bruidspaar Renske en Geert. Even na achten werden de aanwezigen eerst op de foto gezet bij aankomst door met z’n allen te poseren voor de ingang met een fotolijst. Toen alle gasten binnen waren kon het feest beginnen. Het bruidspaar had zijn uitmuntende best gedaan met het oefenen voor de openingsdans en dat was zeer zeker te zien!! Daarna startte dj Fokko Assekruus van Slavenkoor en de toon was gezet voor een lekker feestje. Van alles en nog wat passeerde de revue qua muziek, zo konden we genieten van Andre Hazes, Spicegirls, splikspinternieuwe top40 muziek en zelfs op het eind: Wildstylez met Year of Summer. De avond leek voorbij te vliegen, het was dan ook wel even opkijken toen we als laatste plaat 3 minuten van het Feestteam draaiden. Waarna het bruidspaar iedereen og een bedankte voor hun komst. We kunnen terugkijken op een zeer geslaagd feestje. We wensen Renske en Geert heel veel geluk en plezier toe in hun leven en bedanken iedereen voor de gezelligheid!

Hotel Restaurant Lunia

Wilt u een belangrijke gebeurtenis vieren in een prachtig huis, dat nog de schoonheid en charme van vervlogen dagen kent? Dat kan bij Hotel Restaurant Lunia!

Molenhoek 2
8421 PG Oldeberkoop
Bekijk deze locatie

Het was een top feest 10 juni 2016, de muziek was goed de sfeer super en dat mede dankzij dj Fokko. Wij kunnen nu nagenieten van de mooie foto's die zijn gemaakt door Angela. Het plaatje was op de avond helemaal compleet. De dj die goed op de gasten in speelde en de fotograaf die mooie foto's heeft gemaakt. Wij willen superbruiloft bedanken voor de goede zorgen! Wij raden toekomstige bruidsparen aan om voor superbruiloft te kiezen indien ze goede muziek willen + mooie foto's van de avond om lekker mee na te genieten van een superfeest. Groetjes Renske en Geert.

Trouwen? Onze wedding dj's maken van de mooiste avond van je leven een superbruiloft!Contact opnemen