Bruiloft Stephan en Nadia Paviljoen de Leyen

Op deze laatste dag van september zijn superbruiloft.nl partyteam: DJ Hendrik en Partyfotograaf Koos aanwezig op de bruiloft van Stephan en Nadia. Een leuk stel, die ons al bij eerdere bruiloften had meegemaakt en dan ook meteen voor ons had gekozen als de muzikale feest professionals. Op deze prachtige nazomer dag trouwen zij in de "achtertuin" van Paviljoen De Leyen, aan het water. De avondgasten worden aan de rand van het strand ontvangen met een lekkere cocktail geschonken vanuit een fantastische Sonnema VW bus en trekken vervolgens naar de feestzaal, die door Nadia persoonlijk is aangekleed met beachparty als thema. Vanavond geen openingsdans, maar dit blijkt ook helemaal niet nodig. Direct na het eerste en enige stukje van de avond stroomt de dansvloer spontaan vol. Het is wel duidelijk dat de vrijwel iedereen hier voor een feestje gekomen is. Met een grote verscheidenheid aan muziek is er voor ieder wel wat wils: van dance classics tot hip hop en van rock tot happy hardcore. Één groot feest, van begin tot eind, waar Stephan en Nadia zichtbaar van genieten. Na het laatste nummer van de avond kunnen we terugkijken op een èchte Superbruiloft. Namens het hele  superbruiloft.nl partyteam wensen wij Stephan en Nadia heel veel geluk samen! En wie weet tot het volgende feestje...

Paviljoen De Leyen

Zoeken jullie een locatie in Friesland om te trouwen, genieten en te feesten? Ervaar het prachtige uitzicht op de Leyen in combinatie met jullie speciale dag.

Bildreed 3
9221 SJ Rottevalle
Bekijk deze locatie

Wat een enorm succes!! Vooraf al onze wensen kunnen doorgeven aan Marc & Hendrik en deze zijn tijdens 'onze' avond omgezet in een TOP-feest. Het dak ging eraf en samen met al onze vrienden & familie hebben we genoten en heerlijk gedanst van begin tot eind. Tijdens ons diner (op de boven verdieping van De Leyen) ​stonden we even van de zonsondergang te genieten en werden we gefotografeerd vanaf beneden door een, voor ons, op dat moment nog onbekende fotograaf. Ik wilde nog vragen of hij de foto wilde mailen, maar later bleek dat dit Koos was en dat alles helemaal goed zou komen...en dat is gebleken. Nu al de foto's in de inbox en blij hiermee! Ook Hendrik heeft een TOP avond gedraaid...zoals hij al heeft geschreven bij foto's op www.superbruiloft.nl: van dance classics tot hip hop en van rock tot happy hardcore...helemaal onze smaak en daardoor, voor ons, een fantastische avond met enorm veel lol en dansplezier. Nogmaals dank, jullie zijn goed bezig! Het interieur, met de lampen zo langs de muur, de DJ booth, en Nadia haar versieringen, maakten het plaatje compleet! Vrienden krijgen 100% zeker weten een aanbeveling over jullie wanneer ze een feest willen organiseren.

Trouwen? Onze wedding dj's maken van de mooiste avond van je leven een superbruiloft!Contact opnemen