Bruiloft Thomas en Wybrich Old Dutch

Met zo'n 60 gasten waren Thomas en Wybrich 's middags al aanwezig in Old Dutch in De Westereen, voor een uitgebreid en heerlijk dinner buffet. Met, op speciaal verzoek van de bruidegom, meer dan voldoende spare-ribs. Met deze zelfde groep was het feestje die avond het toetje van deze bijzondere dag en dito datum: 16-6-16. Voordat de gasten met de voetjes van de vloer konden, mocht eerst het eten even zakken tijdens een stukje van ruim drie kwartier: een video voorstelling met prachtige herinneringen voor het bruidspaar. Een stukje met een verhaal, aangezien de laptop waarop veel van de getoonde foto's en video's stonden, enkele maanden voor de bruiloft gecrasht was. Maar met de hulp van familie en vrienden was het gelukt veel prachtige herinneringen weer terug te halen. Na deze voorstelling was het tijd om de bruidstaart aan de snijden, ging het volume van de muziek langzaam omhoog en wisten veel gasten de dansvloer te vinden. Zo kwam er speciaal voor de buitenlandse gasten een dans voorbij die zich nog het best laat omschrijven als een Roemeense polonaise, met wat extra (pinguïn)danspasjes. Maar ook het "toneelstukje" tijdens Bohemian Rhapsody van Queen was hilarisch en kon er even ouderwets lichtgitaar gespeeld worden op de muziek van ACDC. Als rond middernacht langzaamaan een eind komt aan het feest kunnen we met z'n allen terugkijken op een geweldige dag waarop weer mooie nieuwe herinneringen zijn gemaakt Namens het hele Superbruiloft-team wensen we Thomas en Wybrich alle geluk toe!

Partycentrum Old Dutch

Bent u op zoek naar een locatie voor uw bruiloft? Wij beschikken over drie sfeervolle zalen waar u voor een prima prijs een uitstekende bruiloft kunt vieren!

Noorderstationsstraat 52-54
9271 CL Zwaagwesteinde
Bekijk deze locatie

Jullie waren een knallende afsluiter van een geweldige dag waar we nog lang naar terug zullen kijken. Ook de foto’s zijn prachtig. De muziek was perfect in evenwicht en paste zich aan naar de gasten en stemming in de zaal. Zelf buitenlandse muziek werd zonder problemen gedraaid. We gaan jullie zeker aanbevelen. Groetjes Wybrich en Thomas

Trouwen? Onze wedding dj's maken van de mooiste avond van je leven een superbruiloft!Contact opnemen