Bruiloft Tjidsger en Gerda De Pleats

Vrijdag 8 juli was het DREAMTEAM Superbruiloft.nl (Marc Burger & Dj Fokko ), Het Feestkanon en De Pleats weer compleet. Wat een superfeest met bruidspaar Tjidsger en Gerda! Dit feestje zullen we als bijzonder succesvol in onze kronieken wegschrijven. We noteren 8 juli 2016 De Pleats – Burgum. Een aanrader wat betreft trouwlokaties en voorzien van een doorknede crew qua gastvrijheid en bediening! Nadat de set was opgebouwd druppelden de eerste gasten om ongeveer half negen binnen. De sfeer zat er meteen al goed in en nadat iedereen voorzien was van een hapje en drankje konden we beginnen met het feest. Tijdens de receptie hadden Marc en Fokko al een rondje foto’s met fotolijst gemaakt wat de stemming alleen nog maar meer ten goede kwam. Maar voordat het feest echt los ging, werd het bruidspaar nog even getrakteerd op wat gratis entertainment in de vorm van enkele stukjes. Hierbij zaten; een filmpje waarin we konden zien hoe het er bij de familie Wiersma/Postma thuis aan toe ging. De collega’s(docenten) van Tjidsger deden een stukje over de sublieme eigenschappen van deze geweldige leraar en we konden een spelvorm op beamer aanschouwen. Tussen het 2 en 3e stukje had DJ Fokko inmiddels zijn kans gegrepen om de avond te openen toen we een karoake versie van Tjidsger hoorden van Volumia met Hou me vast. Deze zette meteen door met Assekruus en een flinke polonaise, wat dat betreft was het perfect dat de gasten even konden uitblazen bij het 3e stukje wat daarop volgde. Daarna ontstond er een groot feest met een hoge dosis Nederlandstalige feestmuziek en met hits van de top40 afgewisseld met een beetje Hardstyle. Naar verluidt heeft Marc Burger zaterdag de hele dag moeten uitrusten, deze moest ‘s avonds weer aan het werk. Van dj Fokko is tot nu toe niks meer vernomen, hij schijnt te zijn opgenomen in een rustoord. Afijn beide mannen gaan komende tijd dan ook genieten van een welverdiende vakantie en weer opladen voor de nazomer bruiloften! We wensen Tjidsger en Gerda heel veel geluk toe en natuurlijk bedanken we alle gasten voor de geweldige sfeer en het topfeest!

De Pleats

Voor jullie onvergetelijke dag is De Pleats in Burgum dé gelegenheid voor jullie huwelijksfeest. Of je het nu groots wilt vieren of liever wat bescheiden houdt, bij de Pleats kan dat allemaal.

Schoolstraat 82
9251 ED Burgum
Bekijk deze locatie

Wat hebben wij een geweldig trouwfeest gehad met Superbruiloft.nl. De foto's zijn prachtig, maar de videocompilatie van de avond is toch wel heel bijzonder! Deze hadden we namelijk niet verwacht. We hebben de foto's en compilatie tig keer bekeken, zo mooi! Jullie hebben ons feest tip top verzorgd. Super professioneel ingespeeld op het bruidspaar en de gasten. Ik denk dat al onze bruiloftsgasten dit bevestigen, gezien het aantal keer de video is bekeken en foto's zijn gepost op social media. Ga zo door! Mocht je als toekomstig bruidspaar nu nog twijfels hebben? Niet doen! Superbruiloft.nl is geweldig, zorgt voor een onvergetelijke avond en een mooie herinnering.

Trouwen? Onze wedding dj's maken van de mooiste avond van je leven een superbruiloft!Contact opnemen